Określę w ten sposób.Nie niskie,wysokie,brunetki,blondynki,inne..... Takie, po ktorych widzę to coś,co spelni moją dzikość.I to jest sfera podświadoma,feromonalna,tego typu.
Wiek: 33 Dołączył/a: 22 Lut 2014 Posty: 161 Miasto: Polska
Wysłany:
2014-02-23, 13:31
W ankiecie zaznaczyłem brunetki, chociaż moja dziewczyna jest blondynką.
Zawsze wolałem brunetki ale teraz dochodzę do wniosku, że to po prostu kolor włosów bez żadnego drugiego dna.
To bez różnicy jaki kolor włosów ma człowiek, jak jest postawiony w społeczeństwie czy nie wiadomo co osiągnął.
Ostatnio jechałem windą ze swoją dziewczyną i na siódmym piętrze dosiadły się do nas dwie babcie. I tak rozmawiają, rozmawiają aż jedna wypaliła: Na głupotę nie ma lekarstwa. Jest się po prostu głupim, niezależnie od wieku.
Tak więc myślę, że potoczne przypisywanie do blondynek, że są głupie to tylko stereotyp.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).