A mój podwójnie złocisty ciemny blond w końcu jest podwójnie złocistym ciemnym blondem, nawet w domu, w sztucznym świetle Ha
to świetnie !
Rododendron napisał/a:
Ale musi Ci być ekstra w różu XD
sami ocenicie za moment xD trochę dziwnie, i trochę są za długie, a mój fryzjer się fochuje ostatnio, zobaczymy więc kiedy mi się uda wyglądać jak człowiek
Ewa napisał/a:
może się skuszę i zrobię sobie zmywalnym rudym na początek
kombinuj! wakacje są właśnie od tego
______________________________________________________ |||||
Innerpartysystem - die tonight live forever
Wysłany:
2010-06-22, 21:05
Po konsultacji z moją fryzjerką doszłam do wniosku, że jednak sama się będę bawić w malowanki No i za cenę farbowania kupiłam na Al farbki dla siebie i dla mamy. W sumie: 4. W sumie: 500ml farb XD
W tym jeden mixton niebieściusi (dodany do farby wybija niechciany pigment, w moim przypadku ruuudy).
Mam nadzieję, że facio nie zawiedzie, bo negatywów ma od hoho, ale tylko on miał ten mix, łeh.
Yzoja, miałaś dać zdjęcie! Ja sobie poradziłam, bo wlazłam na Twego blogasa, ale inni? XD
Wysłany:
2010-06-23, 10:55
Może nie mieli i nie chcieli się przyznawać
Wadą 3% jest to, że farba nie wnika tak bardzo do włosa, a osadza się na nim, jak szampon, czy szamponetka. Ale to może być też zaleta, bo np. niechciany czarny się spierze
6% rozjaśnia, więc farba wlizie i nie ruszy.
9% to już w ogóle masakra.
A 12%...!
mieli. ale koleś jest fryzjerem i właśnie mówił, że 6 lub 9. Bo w sumie na czerwień/brąz żeby róż i pomarańcz wszedł potrzeba było widocznie czegoś mocniejszego
powiedział, że mogę reklamować jakby źle wyszło i odpowiedzialność bierze na siebie
Rododendron napisał/a:
6% rozjaśnia, więc farba wlizie i nie ruszy.
a mi na tym zależy, żeby mieć stały kolor i żeby mi się nie spierał chociaż 9 też bym spróbowała ;P ale na razie niech będzie jak jest ; )
Wysłany:
2010-06-23, 11:57
Jak sobie wczoraj zamawiałam te farbki, to chciałam najpierw inne, ale rysunki przedstawiające to, jak farba wnika we włosy i niszczy naturalny barwnik trochę mnie przeraziły i nie mogłam się zdecydować.
Potem puknęłam się w głowę - przecież ja NIE MAM naturalnego barwnika. We wrześniu rozjaśniłam łeb.
Ale i tak zamówiłam inne XD Większa pojemność za tą samą cenę, a sprawdzona, bo kiedyś nią farbowałam i moja fryzjerka na nich pracuje. Zobaczymy co z tego wyjdzie
o : )
też jestem ciekawa.
te moje co mam (ten aktualny róż i przyszły "intensywny pomarańcz") to są jakieś profesjonalne, dla fryzjerów ^
nie narzekam na nie.
wcześniej miałam te XXL, ale to się szybko sprało i z Palette moją ulubioną rubinową czerwień ; )
Ewa Blogowicz.Friend
Imię: Ewa Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 448 Miasto: okolice Elbląga
Wysłany:
2010-07-09, 11:39
Chciałam się zrobić na rudo. Ale miałam za ciemny kolor włosów i wyszedł mi... u góry coś wpadające w bordo, na dole - w zależności od światła - czarny - kasztan....
Chyba żeby zrobić się na rudo, będę musiała iść do fryzjera
______________________________________________________ Marzenia to niczym niezmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie.
● Portfolio ●
Wysłany:
2010-07-09, 12:32
Ewa napisał/a:
Chciałam się zrobić na rudo. Ale miałam za ciemny kolor włosów i wyszedł mi... u góry coś wpadające w bordo, na dole - w zależności od światła - czarny - kasztan....
Chyba żeby zrobić się na rudo, będę musiała iść do fryzjera
Albo Ci strzeli dekoloryzację, albo demakijaż, albo rozjaśni. To wszystko możesz zrobić sobie sama w domu
Ewa Blogowicz.Friend
Imię: Ewa Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 448 Miasto: okolice Elbląga
Wysłany:
2010-07-09, 13:51
boję się tylko, że nic wtedy nie zostanie mi z włosów
______________________________________________________ Marzenia to niczym niezmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie.
● Portfolio ●
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).