boję się tylko, że nic wtedy nie zostanie mi z włosów
z długimi włosami to lepiej nie kombinować w domu. Ja mam krótkie, więc nawet gdyby mi wypadły, to dwa tygodnie i już mam takie, że się mogę publicznie pokazywać
długich byłoby szkoda ^
______________________________________________________ |||||
Innerpartysystem - die tonight live forever
Wysłany:
2010-07-09, 17:50
No to potraktuj się solidnie szamponem przeciwłupieżowym. Ja w 6 dni zmyłam czerń
Ja robiłam Head&Shoulders, ale podobno lepszy Nizoral. Myjesz włosy, zostawiasz pianę na trochę (na trochę dłużej niż minutę, na Wizażu mówią nawet o pół godziny).
Ja tam nie latałam z mokrą głową, tylko myłam po trzy razy normalnie i tak przez 6 dni XD Ale zeszło? Zeszło.
[ Dodano: 30-07-2010, 21:56 ]
Znowu mam nowy kolor Bardzo naturalny, rzekłabym, że nawet wpasowałam się w mój naturalny, ale zobaczymy, jak się będzie wymywał.
Początkowo robiłam Pallet. Jak mi włosy zaczęły wypadać, w tempie sprinterskim przerzuciłam się na Garniera za radą fryzjerki. Obecnie najczęściej kupuje Garniera albo Kolaston.
Kolor: złocisty blond z rudym połyskiem ( wychodzi coś miedzy blondem, a pomarańczem
Ja właśnie wróciłam z trzygodzinnej wizyty u fryzjera i stwierdzam, że jednak nie ma porównania - kolor jest zawsze idealny, taki jak miał być, a z tych kupowanych (różnych firm) nigdy nie byłam zadowolona. Mimo że mam naturalne jasne i wybierałam najjaśniejsze farby, to zawsze po farbowaniu na własną rękę wychodziły rude.
______________________________________________________ Nic na siłę. Weź większy młotek.
Zaproszone osoby: 14
Imię: Tomek
Wiek: 30 Dołączył/a: 23 Maj 2011 Posty: 319 Miasto: Kraków
Wysłany:
2011-09-30, 18:35
Ja osobiście nie lubię jak dziewczyny farbują włosy. Najlepszy jest (jak dla mnie oczywiście) naturalny kolor + długość minimum do ramion Po co się szpecić...
Zawsze mnie śmieszy jak faceci tak mówią (tak samo jak o makijażu) - a potem i tak wolą te ufarbowane/umalowane. Albo nawet nie są w stanie stwierdzić czy są farbowane, czy nie. Pamiętam jak mój ex z liceum mi marudził, żebym tylko przypadkiem nie obcinała/nie farbowała - a jak to zrobiłam, to nawet nie zauważył. Faceci.
Poza tym, w czym lepsze np. szare-bure od delikatnie podkreślonego koloru, który wydobywa ich naturalną urodę, hm?
______________________________________________________ Nic na siłę. Weź większy młotek.
Zawsze mnie śmieszy jak faceci tak mówią (tak samo jak o makijażu) - a potem i tak wolą te ufarbowane/umalowane.
u mnie to zależy od szczegółu, jak majkijaż jest delikatny, śladowy i pasuje to nie mam nic przeciwko, ale jak kobieta ma mi się malować jak klaun i chodzić tak cały dzień to odpada.
To samo z farbowaniem włosów. Wolę naturalne, jedne mogą mi się podobać bardziej inne mniej, ale kolor mnie ma większego znaczenia. Jeżeli kobieta dba o swoje włosy, nie robi z siebie borsuka, nie ma siana na głowie, stosuje odżywki, maskuje odrosty - to nie mam też nic przeciwko farbowaniu, byle nowy kolor też do niej pasował
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
u mnie to zależy od szczegółu, jak majkijaż jest delikatny, śladowy i pasuje to nie mam nic przeciwko, ale jak kobieta ma mi się malować jak klaun i chodzić tak cały dzień to odpada.
nie no, to jasne, nie chodziło mi o takie tipsiaro-solaro-blachary z utlenionym (bądź kruczoczarnym ostatnio wielce modnym) łbem, bo te to straszą, ale o delikatny makijaż/farbę.
Htsz napisał/a:
nie robi z siebie borsuka
a borsuk to jak? takie czarno-białe? (u nas się na to mówi a'la skunks - chyba że myślimy o czymś innym?)
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).