Ja osobiście moge powiedzieć że na dzien dzisiejszy nie jestem uzależniony od komputera ale jeszcze w lipcu Miałem Bardzo poważne problemy z tym .
;]
Więc poszedłem na terapie bo chciałem się z tego wybronic . a powodem mojego problemu była Gra TIBIA ( boże zastanawiam sie jak ja w takie smierdzące rzeczy mogłem grać )
Na terapi byłem raz , potem olałem wszystko odciełem sie od swiata komputerów przez 2 tygodnie , usunelem gre i teraz normalnie mam czas i na nauke i na komputer
Ja też byłem uzależniony od Tibii, ale sam przestałem w to grać.
Tibia to syf i zbitka z czasów Commondore.
Ostatnio zmieniony przez Tobiasz 2007-07-15, 12:23, w całości zmieniany 1 raz
KenczaN [Usunięty]
Wysłany:
2007-05-05, 00:58
Pewnie jestem od kompa uzależniony mimo to nie przeszkadza mi to, bo nie oglądam przez to WCALE telewizji i mogę realizować swoje zainteresowania związane np. z php i basiciem oraz innymi takimi jak programowanie, webmastering. Poza tym kiedy gdzieś wyjeżdżam to nie odczuwam braku komputera, gadulca czy dostępu do maila chociaż tego ostatniego odbieram czasem przez koma, bo znajduje tam czasem wiadomości dotyczące np. usług hostingowych i zmian na serwerach hostingowych na których utrzymuję np. moje forum. Moim zdaniem uzależnienie od kompa nie stanie się poważne kiedy będziemy mogli utrzymać się na pewnym poziomie i nie zrobi z narzędzia które ma nam pomagać czegoś bez czego nie możemy żyć i czegoś co wyznacza nam harmonogram dnia
blogowiczka [Usunięty]
Wysłany:
2007-05-11, 13:47
komp to jeden z moich nalogow ktorych jeszcze troszke mam
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).