godson90
Wysłany:
2008-02-09, 16:18
Tobiasz napisał/a:
Niestety nie da się wyjść z tego uzależnienia.
hahaha... chyba śmieszny jesteś. Na kompie kiedyś siedziałem po 6/7 godzin a teraz siedze godzine-dwie. I to przeważnie w weekendy.
Tak więc nie gadaj że z tego nie da się wyjść bo mnie tylko śmieszysz.
Ja na chwile obecna moge wywalić kompa i siedzieć sobie bez niego. Nie ciągnie mnie do niego poprostu ;]
Ja zwykle siedze ok 6 godzin dziennie , ale i czesto w ogole , to zalezy jak mam dzien wolny i bez kolegow(kolezanek ) to zasiadam przed kompa na caly dzien , jak mam co robic po za domem lub ze znajomymi to nie ma mnie w domu zazwyczaj
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
hahaha... chyba śmieszny jesteś. Na kompie kiedyś siedziałem po 6/7 godzin a teraz siedze godzine-dwie. I to przeważnie w weekendy.
Tak więc nie gadaj że z tego nie da się wyjść bo mnie tylko śmieszysz.
Ja na chwile obecna moge wywalić kompa i siedzieć sobie bez niego. Nie ciągnie mnie do niego poprostu ;]
pudi91 to by bylo bardzo glupie , no chyba ze ty nie placisz za kompa i nastepnego bedziesz mial za darmo , ja osobiscie wywalilem w uj kasy na swojego i bym byl kims nie rozwaznym jak bym go wywalil.
pudi91 to by bylo bardzo glupie , no chyba ze ty nie placisz za kompa i nastepnego bedziesz mial za darmo , ja osobiscie wywalilem w uj kasy na swojego i bym byl kims nie rozwaznym jak bym go wywalil.
Kiedys kopalem w moj komuter i walilem piescia ...na serio
Ale odkad mam prawdziwego kompa to nie pozwalam go nawet dotknac palce , zalozylem haslo... ale juz zdjalem , bo siostra tez musi korzystac
Ale i tak rodzina i przyjaciele moga tylko wciskac(i to delikatnie) wlacznik , obcym polamie reke i poobgryzam palce
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).