Czasem i mnie wena opuszcza, więc szukam czegoś fajnego na zagranicznych blogach, ciekawych pomysłów lub rozglądam się w koło i czasem młody mnie na coś naprowadza.
Ja z racji charakteru bloga, jak nie mam pomysłu na wpis to główkuję kilka dni. W tym czasie albo o czymś usłyszę, albo ktoś powie głupotę i będę chciał ją wyprostować... albo... chodzę po ciekawych i dość specyficznych stronach, gdzie kryje się dużo inspiracji. Do takich stron należy np. Fronda
______________________________________________________ Student. Pasjonat muzyki. Prawie lekarz. Bloger.
Zapraszam do mnie: http://www.thinkhealthypz.blogspot.com/
Wydaje mi się, że w blogach tematycznych (fotografia, motoryzacja, sport, uroda) łatwiej jest znaleźć temat na post niż w przypadku lajfstajlu. Chociaż z drugiej strony... jak dla kogo. W każdym razie ja mając doświadczenie i tu i tu odnoszę takie własnie wrażenie. Na brak natchnienia najlepsza jest inspiracja inne blogi, fotografie, filmy, może muzyka
Wole przeczekać ten moment choćby trwał nawet miesiąc. Nie ma co się zmuszać to ma być dla mnie przyjemność. Mam zapisane kilkanaście tematów na wszelki wypadek, które mam zamiar wykorzystać gdy nie będzie weny.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).