Powodów może być wiele, np. temat, który dana osoba wybrała jako wiodący dla swojego bloga wyczerpał się lub przestał pasjonować. Wydaje mi się, że często porzuca się blogi wbrew swojej woli, chociażby z powodu braku czasu. Przeważnie nie wiemy, dlaczego dany bloger przestaje pisać. A może to być bardzo ciekawe.
Jeżeli prowadziliście kiedyś bloga i przestaliście, może moglibyście powiedzieć dlaczego?
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Różnie może być. Dziś pociąg mnie to, jutro coś innego. Szybko zmieniam pole zainteresować, tak więc nie jestem w stanie powiedzieć, czy moje blogowanie potrwa jeszcze rok, czy 10 lat, to wszystko zależy od efektów, jakie mi przyniesie - jeśli będą marne, pewnie szybko to zarzucę.
Gamon WordPress.Klub
Dołączył/a: 17 Mar 2014 Posty: 38 Miasto: Lodz
Wysłany:
2014-03-17, 13:24
Ile tylko starczy sił i motywacji. Blog jest pewnym etapem rozwoju i nauki. Z czasem planujemy wystartować z kilkoma innymi projektami ale jeśli tylko czas pozwoli to bloga nie odpuścimy.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).