Zamierzam pisać do śmierci. Być może kiedyś będę musiał zniknąć z internetu i pisać tylko sobie prywatnie na komputerze (bo kto wie co życie przyniesie), wtedy nie będzie można nazwać już tego "blog" ale pamiętnik zamierzam pisać do końca życia i myślę, że tak będzie, bo za bardzo się już od tego uzależniłem No i jednak mam nadzieję, że nie będę musiał z tego internetu znikać
colorfulflowers Blogger.Klub
Wysłany:
2013-10-06, 23:18
Ja chciałabym prowadzić bloga już zawsze, bo uwielbiam dzielić się z innymi swoimi pasjami, wiedzą, zdjęciami z podróży. Uwielbiam prowadzić pamiętnik, a blog daje mi możliwość dotarcia do większej liczby odbiorców, pomagania innym, dzielenia się wiedzą, doświadczeniami, propagowaniem ważnych dla mnie wartości i mojego romantycznego stylu życia, dzielenia się z ludźmi każdym fascynującym, pogodnym dniem, szczególnie gdy jestem w CA, mogę wtedy przekazać w zdjęciach i postach cząstkę kalifornijskiego klimatu i słońca .
Imię: Karol
Wysłany:
2013-10-07, 08:53
To jest bardzo dobre pytanie w gruncie rzeczy, w które można by się zagłębiać bez końca.
Chciałbym pisać tak długo jak to tylko możliwe, powiedzmy do 70-ki, a potem przeczytać wszystkie posty i zobaczyć jak wiele się zmieniło w tym jak piszę i co piszę, jak zmieniłem się jako autor, jako człowiek.
Co mi pomoże w spełnieniu takiego marzenia? Uniwersalność bloga. Nie twierdzę, że jego lajfstajlowość, bo te słowo przyprawia mnie o dreszcze, ale jestem pewien, że zawsze będę miał o czym pisać. Nie ma konkretnej tematyki, która mogłaby na pstryk palca się skończyć dla mnie.
______________________________________________________ I'm just a dreamer but I'm hanging on.
Nie wiem ile jeszcze będę prowadzić bloga, gdyż jak na razie mam kilka pomysłów.
Jeśli nie będę miała chęci już się w to angażować to po prostu zrezygnuję. Pisanie, które nie sprawia przyjemności nie wychodzi najlepiej, więc najlepszy będzie koniec.
Jak na razie jednak nie planuję tego.
Lubię swój blog modowy, co prawda nie prowadzę go jakoś wyjątkowo długo, ale póki co nigdy nawet mi przez myśl nie przeszło, żeby go skończyć prowadzić;) Mam wrażenie, że z każdym kolejnym dniem, gdy go prowadzę sprawia mi to coraz więcej radości i satysfakcji;)
Sądzę, że tak do 40-ki uda mi się w miarę rzetelnie prowadzić swojego blogaska. Fajnie by było odejść w momencie chwały a nie w zapomnieniu, warto więc zakończyć swoją karierę jakimś mocnym uderzeniem.
Nie mam żadnego planu czy strategii, pisać będę póki będę mógł, a każdy wpis będzie miał chociażby to jedno symboliczne wyświetlenie. Czy ma to sens zastanowię się przy jakiejś okrągłej liczbie wpisów, pierwszy przystanek to 100, ale cel realny to 1000 pięknych, gładkich, wypieszczonych wpisów. I tylko przy takich okrągłych liczbach mogę bloga zamknąć, tak sobie luźno założyłem, by nie odpaść zbyt wcześnie.
Wiek: 37 Dołączyła: 01 Sie 2012 Posty: 49 Miasto: Chorzów
Wysłany:
2013-10-16, 23:06
Póki fantastyki na świecie! jak mi się książki skończą, to i blog się skończy.
A raczej: zmieni branżę. Na starość będę pisała o maściach na odparzenia i najlepszych pieluchomajtkach ;P
Zaczęłam prowadzić bloga niedawno, ale bardzo mnie to wciągnęło. Blog przynosi mi wiele korzyści, zaczęłam się więcej zastanawiać nad sobą i swoim życiem. Uwielbiam pisać, więc dopóki mam dużo wolnego czasu, postaram się aktywnie go prowadzić.
Możliwe, że za jakiś czas zmienię nieco formułę mojego bloga, może wpadnie mi do głowy jakiś ciekawy pomysł. Ale pisać postaram się jak najdłużej
Nie mogłabym zamienić tego na vloga. To pisanie sprawia mi największą przyjemność, a nie samo prowadzenie strony.
Nie wiem jak długo będę prowadzić swojego bloga, ale zamierzam dotrwać do Epilogu. Jak na razie cierpię na brak czasu, który uniemożliwia mi dotarcie do celu, mimo wszystko nie zamierzam się poddać. Za rok czy dwa być może zostanie zauważony przez fanów Pottera i One Direction *śmiech* Choć to mało prawdopodobne, ale pesymizm zostawie na potem. Trzeba zapracować na zainteresowanie.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).