Pierwszego bloga założyłam w 2003 roku ( na blog.pl) i, o dziwo, wytrwałam w regularnym pisaniu prawie 10 lat, bo do 2012. Założyłam go , bo od zawsze lubiłam pisać, a że szybko się nudziłam i zazwyczaj nie kończyłam tego co zaczynałam, to blog z możliwością dodawania wpisów kiedykolwiek i jakkolwiek, okazal się dobrym rozwiązaniem. Przeważały w nim treści z życia wzięte. Trochę użalania się za gimnazjalną miłością, trochę filozoficznych rozważań, trochę o wszystkim i o niczym. Uważam, że blog ten to dokumentacja całego mojego okresu dojrzewania, więc gdybym kiedyś miała problemy ze zdrowiem psychicznym, to myślę, że tam można by znaleźć odpowiedź W każdym razie po wpisach widać przemianę, i można się uśmiać.
Mojego kolejnego bloga założyłam we wrześniu tego roku, czyli jest moim "nowo narodzonym" dzieckiem i mam nadzieję długo go pielęgnować Powód założenia ten sam, z tym, że treść nieco uległa zmianie
Pisałam bloga w podstawówce, miał gify i opisywałam śmieszne sytuacje z podwórka.
Później pisałam o naszej grupie tanecznej, treningach, zawodach. Pousuwałam to wszystko.
Pisałam bloga później prywatnego, załozyłam hasło i miał dostęp do niego mój eks, którego kochałam milością chemiczną, on był dla mnie toksyną więc blog był i jest do tej pory - jak sinusoida : zakochana szczęśliwa i zakochana nieszczęśliwa Miał wiele obrazków, fragmentów książek, muzyki i innych pierdół. Sporo zdjęć.
A obecnie (dwa miesiące jakoś) : dlaczego mam bloga? mam konto na instagramie, zaczęłam dostawać coraz więcej pytań i próśb o pomoc w treningu, odżywianiu, motywacji itp Więc założyłam bloga, próbuję motywować, a także zaczęłam współpracę z moimi trenerami - aby pomogli mi w pisaniu.
Bloga nie rozesłałam jeszcze do znajomych. Chcę żeby żył troszkę swoim życiem, zanim link pójdzie w świat i to pewnie przez fb.
Piszę też o Bawarii. O moich wyjściach w Alpy. Zamieszczam posty o motywacji, o zdrowym żywieniu, o tym i owym. Fitlifestyle i Bavaria
Ja eksperymentuję z blogami od 2007 roku. Najpierw były opowiadania, później pamiętnik, długo, długo nic i od kilku miesięcy staram się prowadzić aktualnego bloga.
Ja zacząłem przygodę z blogowaniem prawie rok temu, dokładnie 24 kwietnia. Od tego czasu sporo się rozwinąłem, nauczyłem się pisać dobre i lekkie teksty.
Strasznie lubię tę formę wypowiedzi. Przynosi mi to ulgę, pozwala podzielić się wiedzą. A jaka satysfakcja, kiedy ktoś pochwali!
Pierwszego bloga założyłem w 2004 roku, czyli ponad 10 lat temu. Były na nim moje przemyślenia na najróżniejsze tematy. Później, po kilku latach prowadzenia tamtego bloga i po krótkiej przerwie założyłem pierwszego bloga z opowiadaniami, którego prowadziłem mniej więcej dwa lata. Później miałem dłuższą przerwę aż do teraz. Najnowszego bloga założyłem kilka dni temu i znów jest to blog z opowiadaniami. Mam nadzieję, że na własnej domenie dłużej wytrwam z blogowaniem. Wcześniej niestety lubiłem sobie robić przerwy.
Imię: Krzysztof
Dołączył/a: 13 Lut 2015 Posty: 87 Miasto: Polska
Wysłany:
2015-04-14, 10:06
Pierwsze kroki to już prawie rok temu. Dzieliłem się tam moją drugą pasją, czyli podróżowaniem. Jednak po czasie zrozumiałem, że przez brak czasu nie dam rady go regularnie prowadzić. Po pół roku postanowiłem założyć dotychczasowego bloga o mojej głównej pasji, czyli kinie. Tutaj mam o wiele więcej pomysłów, które mogę realizować z wielką chęcią a nie z przymusu, bo chyba nie o to tutaj chodzi
Ja dopiero zaczynam. Nawet nie można powiedzieć żebym raczkował. Raczej leżę i staram się czołgać Ale dzięki temu forum dużo łatwiej jest wejść w ten świat. Generalnie internet to błogosławiony śmietnik i czasem można coś użytecznego dla siebie znaleźć
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).