Cóż, jestem świeżynką w temacie. Mój blog istnieje raptem od kilku miesięcy.
Wcześniej, w mrokach początku wieku miałam swoją stronę, na której umieszczałam niekiedy swoje teksty. Było to złe tak bardzo, że podjęłam decyzję o karmieniu szuflady aby nie mieć na sumieniu życia ewentualnych czytelników.
Niemniej, jak sobie teraz o tym przypomniałam - to to nawet urocze jest. Młodość, wszystko przeżywane tak bardzo mocno i na serio, planyyyy jak cholera i zero działania. Urocze gówniarstwo.
______________________________________________________ Naturalnie, z przekorą:
www.Arsenic.pl
Zacząłem pisać bloga ponad 9 lat temu, na blog.pl i pisałem tam aż do czasu zmian, 2 miesiące temu zmieniłem na pingera. Trochę mi szkoda zmiany ale cóż.
Zacząłem pisać, bo miałem problem głównie jeden i nie miałem z kim o tym porozmawiać, a chciałem się wygadać. Z czasem trochę zmieniła się ta formuła - teraz piszę, bo lubię, pamiętnik będę już pewnie do śmierci prowadzić tak jestem uzależniony
Poza tym "głównym" blogiem miałem jeszcze kilka tematycznych, prywatnych... raz powstawały, raz usuwałem, czasem coś testowałem (chyba wszystkie serwisy blogowe), ale to temu jednemu głównemu byłem/jestem wierny
Mój pierwszy blog powstał 6 lat temu i jedyny post, jaki tam się znajdował, mówił, że będę pisał na blogu regularnie. Do dziś nie odwiedziłem go od założenia.
Kolejną szansę dałem sobie 3 lata temu. Skutek podobny jak powyżej.
Rok temu znowu się porwałem z motyką na słońce i znowu skończyłem jak zwykle - wszystko przez brak pomysłu.
Swój obecny założyłem w sierpniu, i pomimo że miałem chwilę słabości (można to sprawdzić po wrześniu) prowadzę go do dzisiaj i raczej zapału mi nie brakuje, ani nie braknie. Zwłaszcza teraz - gdy zacząłem współpracę z paroma firmami (sami się zgłosili, więc przecież ich nie odpędzę )
______________________________________________________ http://polski-geek.blogspot.com/ <--- prawdopodobnie jedyny taki blog w polskim Internecie.
Prywatnego bloga piszę od 5 lat. Dopiero teraz odważyłem się wyjść na światło dzienne i założyłem bloga dostępnego dla czytelników. Oficjalnie jestem w sieci od 2-3 miesięcy choć praktyka już kilkuletnia
______________________________________________________ tu bloguję: www.obszary.com
Pierwszego bloga zacząłem pisać jakoś dwa lata temu, ale jakoś nie szło mi najlepiej i z kilkoma przerwami czasowymi, zawitałem na Jadzi i raczej nie zmienię swojego stanowiska.
A ja jestem całkowitym świeżakiem w tej dziedzinie, ponieważ pisanie bloga zacząłem jakieś kilka dni temu. Postanowiłem, że będę rozwijał swoją internetową działalność, mam plany, cele i pomysły
Kiedyś prowadziłam bloga (to był chyba mój pierwszy) o chomikach , bo miałam, lubiłam i wiedziałam o nich naprawdę sporo. Może miałam wtedy 11- 12 lat. Później przestałam, a teraz zaczęłam pisać od nowa, już nie o chomikach oczywiście .
Blog prowadzę od czerwca 2010 - szybko minął ten czas
A jakiej przeglądarki internetowej używasz?
Pytam bo w chromie, firefoxie i EI Twoje posty ładują się w jednej kolumnie po lewej stronie.
Ok. To chyba była jakaś chwilowa awaria u Ciebie
Tak, bo jak laik zaczyna grzebać w kodzie szablonu to tak sie dzieje Ale na szczęście naprawiłam to i udało mi sie zrobić zmiany na których mi zależało, ale nie do wszystkiego mogę dotrzeć
Ja pierwszego bloga założyłam hmm... z 10-11 lat temu. Prowadziłam go z przyjaciółką i opisywałyśmy nasze gimnazjalne przygody dużo zabawy przy tym było. Potem jej się znudziło i zostałam z nim sama, nie żeby mi to przeszkadzało, ale po pewnym czasie troszkę zaczął on komplikować moje życie realne więc go usunęłam był na blog.pl. Z dwa lata temu założyłam bloga chyba na eblogi.pl czy czymś podobnym i po napisaniu 2 notek jakoś zapał mi odszedł. W styczniu znów wróciłam do tego pomysłu i założyłam na onecie bloga, ale jakoś nie podobało mi się tam więc przeniosłam się na blogspota i tam już zostaje na dłuugo mam nadzieję notek już kilka mam i ciągle nowe pomysły na następne więc nie ma strachu Poza tym jak w podpisie napisałam: wkręciło mnie to strasznie
Pozdrawiam
______________________________________________________ Zaczęłam blogować i wpadłam po uszy nie spodziewałam się tego zupełnie:)
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).