Są dwa typy takiego bloga. Pierwszy, ten, który lubię, to misz masz osobisty np. blog kasi x, która ma jakieś zainteresowania i jakieś pasje i pisze/ udostępnia informacje powiązanie z zainteresowaniami. Drugi typ bloga, to ten, którego autor jest typowym anonimem, nie wiem o nim nic i pisze troche o motoryzacji, troche o modzie i troche o pampersach, lub udostepnia ciekawe posty innych
Tak ja to widzę
______________________________________________________ Mamspired- parentingowy blog lifestyle.
właśnie chodzi mi o to, że nie lubię tych drugich typów bloga. jeśli mamy informacje o autorze przyjemniej się czyta takie blogi, bo jak wchodzisz, widzisz wielki misz masz to nie wiesz o co chodzi
______________________________________________________ Mamspired- parentingowy blog lifestyle.
Jednak postanowiłam wziąć udział - a nuż przypadnę do gustu Kasi Zielińskiej.
Pięć lat pisania, sześciu czytelników i teraz się wreszcie okazało że jestem wyjątkowa.
Minęło już 4 dni (czyli sporo więcej niż 48 godzin), umieściłam ich link, dostałam maila potwierdzającego zgłoszenie...
od tej pory nic. Wszystkich przyjęli tylko mnie nie. Wczoraj znalazłam blog z jedną notką krótszą niż ten mój post tutaj.
O co chodzi?
I czemu teraz nagle zdecydowali się dodać nagrody w jeszcze dwóch kategoriach?
Btw. blox zgodnie z regulaminem "nie ma prawa" brać udziału w konkursie, bo z czasów kiedy tam pisałam pamiętam komunikat "treść wpisu zbyt długa" - to było wtedy dobre 20 tys znaków, ale tak czy inaczej głupie to, bo jestem w stanie wyobrazić sobie konto na blipie czy twitterze bardziej treściwe niż 1/3 tego co tam znalazłam.
właśnie chodzi mi o to, że nie lubię tych drugich typów bloga. jeśli mamy informacje o autorze przyjemniej się czyta takie blogi, bo jak wchodzisz, widzisz wielki misz masz to nie wiesz o co chodzi
Też lubię jak za blogiem stoi konkretna osoba. Dodaje to moim zdaniem wierzytelności i autor też bardziej dba o treści jeśli publikuje je pod swoim imieniem / nazwiskiem / zdjęciem.
Też zgłosiłam się do konkursu chociaż teraz sama zastanawiam się po co chciałam zdobyć nowych czytelników ale od piątku miałam całe soczyste 15 wejść z ich strony Zobaczymy, może jeszcze to coś da
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Nie zamierzam głosować. Moje ulubione blogi nie biorą udziału.
Agatonek Blogger.Klub
Wysłany:
2013-01-25, 10:57Re: Blog roku SMS 7122
Htsz napisał/a:
Agatonek napisał/a:
To na kogo mam wysyłać sms-ki
Dobre pytanie W kategorii TEEN jak na razie blog Michała, któremu robiłem bloga jest w czołówce, ciekawe jak mu pójdzie w tym roku.
Zamierzacie głosować? Macie już swoje typy na bloga roku 2012 czy czekacie na pierwszy przesiew i dopiero będziecie wysyłać SMSy?
Kategoria teen to kompletnie nie moja bajka nawet tam nie przeglądałam blogów
Ja zamierzam głosować, mam swoje typy, ale póki co się wstrzymam i zobaczę co się będzie dziać. Wesprę te blogi z moich typów, które będą miały szanse coś namieszać
Wiecie co, wypadało by mi zagłosować, blogi, które lubię i choćby blogerki, które bardzo polubiłam biorą udział, ale niestety jestem na minusie na koncie i w portfelu i muszę czekać do wypłaty, więc nie uda mi się zagłosować.
Nigdy bym jednak nie zagłosowała na siebie, aczkolwiek, może i bym namówiła na to rodzinę, ale to pierwszy taki konkurs, a mój blog to czysty chaos jeszcze, więc mam rok, by doprowadzić go do ładu i może wtedy spróbuję i zasile konto
Póki co zobaczę jak to wszystko się rozwinie, może wtedy podkradnę mamie smsa
przystanekautob Blogger.Klub
Dołączył/a: 25 Kwi 2012 Posty: 31 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2013-01-25, 13:37
Blog Roku obserwuję już od jakichś trzech edycji, ale sam nigdy się do niego nie zgłaszałem Myślałem, że w tym roku wezmę w nim udział, ale moje plany pokrzyżował jednak brak czasu, a kiedy zobaczyłem kto jest jurorką w mojej kategorii (teen, bo jak na razie w innej nie mogę wziąć udziału)... to doszedłem do wniosku, że nie ma czego żałować
Blog Roku na pewno dodaje zwycięskim stronom jakiegoś rodzaju prestiżu, ale odkrywa też talenty. Przykład? Radomska z MamWątpliwość, którą sam często czytam Większość blogów z pierwszej 10 w mojej kategorii już znam, czy to z poprzednich lat konkursu czy trochę bardziej z przypadku.
W tym roku najuważniej śledzę Vlogi, bo po raz pierwszy dopuszczono je do udziału, a poza tym zgłosiło się co najmniej kilka z tych, które lubię oglądać. Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).