rzadko wygrywa najlepszy, głową muru nie przebijesz.
No ale to powinien być konkurs dla tych jeszcze nieznanych.
W sumie może być i dla znanych, ale skoro to blog roku, więc na treści się powinniśmy skupić i tym jak ona wpłynęła na blogosferę (i nie tylko) w roku 2012. To powinna być strona, która wprowadziła coś nowego do blogosfery, porusza ważne lub popularne w zeszłym roku tematy.
Ostatnio wyróżniono Lekko Stronniczych, w tym roku powinni (według mnie) 20m2 Łukasza czy Polimaty. Kamila Scheichta doceniam za to co robi na YT, ale nie sądzę, że podbił internet w zeszłym roku, niewiele o nim słyszałem. Z drugiej strony w poprzednich latach nie było kategorii wideo.
Z ogłoszenia na tablicy BlogaRoku wyczytałem, że jeden ze sponsorów - za10groszy.pl - postanowił oddać decyzję o przyznaniu nagrody - iPad mini - w ręce Internautów. Możecie pomóc jednej z wymienionych osób wygrać tę nagrodę: http://www.ankietydlacieb...e8-5122053bcb86
w sumie to trochę dziwna ankieta, bo zagłosowałem 3 razy i za każdym napisane było "Zapisano odpowiedź ankiety. Dziękujemy za oddanie głosu" a powinno za drugim zablokować przynajmniej IP i wrzucić coś do ciasteczek.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).