kaslava Blogger.Klub
Wysłany:
2015-05-27, 18:09
Ja to w ogóle przez całe swoje życie przechodziłam przez różne etapy muzyczne. Pomijam początki uwielbienia Majki Jeżowskiej etc. W podstawówce zaczęłam słuchać hip hopu, w gimnazjum techno, a w czasach licealnych przeszłam na regge, metal, gothic, rok. Chyba wszystko zależało od towarzystwa
Teraz już słucham tego co leci w radiu czy na kanałach muzycznych. Czyli wszystkiego.
angielskapolka WordPress.Klub
Wysłany:
2015-05-28, 16:18
W sumie, słucham wszystkiego po trochę, ale głównie rock i pochodne. Papa Roach, Hollywood Undead, Three Days Grace, Bring Me The Horizon, Joan Jett, AC/DC, Bryan Adams, Halestorm... Dużo
Stary jestem i pomimo, że próbuję wynajdować w nowej muzyce coś co mnie zafrapuje to 99% czasu słucham muzyki z lat 90-tych, głównie grunge i metal: Pearl Jam, Faith No More, Pantera, Sepultura, Tool
Imię: Marcin
Wiek: 37 Dołączył/a: 18 Maj 2015 Posty: 37 Miasto: Kleve (DE)
Wysłany:
2015-06-26, 10:21
Tak na dobrą sprawę słucham wszystkiego, wszystko zależy od nastroju jakie mnie w danej chwili otacza. Gatunek nie ma znaczenia jak w utwór włożone jest serce!
Ja jestem dość ciekawym przypadkiem jeśli idzie o gusta muzyczne gdyż na dwóch pierwszych miejscach znajdują się u mnie muzyka filmowa i... power metal Słucham ich w zależności od nastroju i lokalizacji.
Wiek: 33 Dołączyła: 18 Sie 2015 Posty: 65 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2015-08-19, 09:47
Metal i jeszcze raz metal. Szczególnie folk, power, symfoniczny. Cenię sobie również punk, ska, folk bardziej klasyczny, alternatywny rock i elektronikę z rzędu tej nieco ambitniejszej. Natomiast średnio wchodzi mi jazz.
______________________________________________________ OGIEŃ W USZACH - blog muzyczny. Rock, metal, folk, alternatywa.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).