Mój pierwszy blog zalożyłam 1 gimnazjum. Był on o nieistniejącym już polskim zespole, który miał bardzo dużo hejterów! Świetnie to wspominam, poznałam wiele osób dzięki temu. Grupa ludzi, która pisała o tym temacie znała się i "trzymała" razem. Blog był na onecie.
Teraz po tylu latach znowu wróciłam do blogowania, tylko w innej kategorii
Ojojoj mój pierwszy blog nie pamiętam kiedy ale w 2006 zaczęłam prowadzić bloga regularnie bardzo i do dzisiaj mi zostało wciąż z tym samym blogiem ale na innej platformie
Ja jestem zupełną "świeżynką" w blogowym świecie, bo zaczęłam pisanie niespełna rok temu 15 listopada 2014 r. Mam nadzieję, że wytrwam w systematyczności, bo pomysłów na wpisy mi nie brakuje.
Wysłany:
2015-07-29, 21:33
Ja bloguje od bardzo dawna (w gimnazjum założyłam pierwszego bloga) Jednak słabo u mnie było z systematycznością i jakimś pomysłem na stronę i dosyć szybko się poddawałam...
Od podstawówki do liceum miałam swojego prywatnego, typowo nastoletniego bloga. Niech spadnie na niego zasłona milczenia - w odpowiednim momencie przyszło otrzeźwienie i strona została przemielona w odmętach internetu Nowy blog prowadzę od niecałego roku, ale to już zupełnie inny typ pisania.
goodforyoudp Blogger.Klub
Wysłany:
2015-09-21, 14:08
Od 2009, ale na blogspocie od 2011:)
______________________________________________________ Beauty and Lifestyle Blog - dpblog.pl
Wiek: 33 Dołączyła: 18 Sie 2015 Posty: 65 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2015-09-25, 09:15
Obecne "dzieci" dopiero raczkują - zaczęłam nieco ponad miesiąc temu. Dawne blogi prowadzone w czasach gimnazjalnych na szczęście zaginęły bez wieści. Nie pamiętam, czy je sama kasowałam - jeśli tego nie zrobiłam i jakimś cudem ktoś by to znalazł i skojarzył ze mną to byłby przypał jak stąd do Wałcza .
______________________________________________________ OGIEŃ W USZACH - blog muzyczny. Rock, metal, folk, alternatywa.
Bloguję od 2006 roku. Wtedy też powstał pierwszy blog z opowiadaniem o bardzo konkretnych osobach, co tylko potwierdza, że określenie tematyki i grupy docelowej bloga jest strategiczne w tej branży Miałam sporo czytelniczek, kojarzono mój pseudonim, polecano moje posty. Było, minęło.
Próbowałam pisać blogowe "pamiętniczki", ale nie robiłam za wiele w temacie dystrybucji, więc obeszło się bez echa.
Prowadziłam bloga fashion, z recenzjami, parentingowego i z outletem - każdy na innym adresie. Dużo roboty, mało efektów, szkoda czasu. Zrezygnowałam i postanowiłam doprecyzować to, co chcę osiągnąć.
Bloga marketingowego założyłam w 2011 roku, ale pierwszy post powstał 10 września 2015.
Brawurka z kolei ma dopiero dwa posty, napisane w tym tygodniu, chociaż blog powstał jakiś miesiąc temu.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).