Wiek: 33 Dołączyła: 18 Sie 2015 Posty: 65 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2015-10-08, 18:37
W dzieciństwie miałam uraz do papierosów z powodu palącej rodziny i wiecznego smrodu, jaki się z tym wiązał. Coś mi się odmieniło i sama zaczęłam palić - jakoś w połowie gimbazy. Tak po trochu - paczka starczała mi nawet na dwa tygodnie. Westy Ice'y, Red&White'y, czasem Davidoffy a od święta smakowe Djarumy. Kiedy w technikum trafiłam na klasę sępów zdolnych do pozbawienia mnie wszystkich fajek w ciągu kilku godzin stwierdziłam że zrobię im na złość i rzucę . Byłam z tej decyzji bardzo zadowolona - zwłaszcza że ceny zaczynały rosnąć i rosły dalej. Pomyśleć że kiedyś za Wycieroje płaciło się 4 złote z groszami...
______________________________________________________ OGIEŃ W USZACH - blog muzyczny. Rock, metal, folk, alternatywa.
Nie palę, nigdy nie paliłam, nigdy nawet nie miałam papierosa w ustach i się nie zaciągałam nie wiem jak smakuje papieros. Ale czy to oznacza, że jestem dziwna?
______________________________________________________ Zdrowe odżywianie, kuchnia, sport, motywacja, uroda i lifestyle!
Zapraszam na http://fitnaobcasach.pl !
Wiek: 33 Dołączyła: 13 Lis 2015 Posty: 35 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2015-11-15, 22:00
Ja nie palę już od ponad dwóch lat (paliłam 6 lat z przerwą 8miesięczną)
Pewnego sierpniowego dnia stwierdziłam, ze rzucam z dniem 1 października. Wiedziałam, że wrzesień za blisko, a Nowy Rok za daleko
Bez żadnych specyfików. Silna psychika, ha!
Palę od 4 lat. Zacząłem w pierwszej klasie technikum, kiedy na długiej przerwie wszyscy znajomi wychodzili zapalić, a ja nie chcąc być odludkiem, zacząłem chodzić z nimi i tak zostało do dzisiaj
Dziwię się bardzo ludziom jak można tak niszczyć sobie zdrowie. W mojej rodzinie nie pali prawie nikt. Wiąże się z tym inna kwestia - u nas istnieje bardzo podwyższone ryzyko zachorowań na raka.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).