Ja myślę, że niechęć do oddawania organów wynika z faktu, że po trosze jesteśmy w polskim piekiełku troszkę egoistami, a po drugie brak zaufania społecznego i kilka afer typu łowcy skór czy handel organami i voila robi się syf, że ja p**rdolę
Wysłany:
2015-06-19, 16:08
Hah, ja bym oddała by rodzina sobie sprzedała albo wykorzystała jeśli ktoś ma problem a ja o tym nie wiem. Być może jest to egoistyczne ale w Polsce, gdy ludzie nadal mieszkają z rodzicami zamiast oddać ich pod opiekę domów starców to wydaje mi się że mój egoizm jest uzasadniony. Poza tym bieda, więc jeśli byłaby szansa poprawić stan majątkowy bliskich mi osób za cenę... W sumie za brak ceny jeśli przyjdzie kostucha, to czemu nie.
Noszę w portfelu oświadczenie i jestem całym sercem za tą akcją. Jeśli mi organy nie będą już do niczego potrzebne to po co mają gnić w ziemi, lepiej by trafiły się potrzebującej ich osobie.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).