Moja nokie e52 odchodzi w zapomnienie. Przed ostatnim wyjazdem postanowiłem zaopatrzyć się w smartfona by udokumentować ciekawsze momenty na instagramie. Wybierałem między note 4 a galaxy s6 i padło na ten drugi (głównie z uwagi na rozmiary). Na razie jestem zadowolony, chociaż czasem mam wrażenie jakby nie reagował na moje pacnięcia w ekran. Jest to mój pierwszy telefon tego typu, więc nie mam porównania co do jakości czy prędkości, ale podoba mi się motyw z szybkim uruchamianiem aparatu, często z tego korzystałem podczas wędrówek po san francisco.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Ja zmieniłam z E72 na Huawei Honor 4C Cherry Mini w kolorze czarnym i mam podobne wrażenie, jak kolega wyżej ale mam również podobny poziom doświadczeń z dotykowymi smartfonami, więc ni wiem jak powinien działać
______________________________________________________ Zdrowe odżywianie, kuchnia, sport, motywacja, uroda i lifestyle!
Zapraszam na http://fitnaobcasach.pl !
Moja nokie e52 odchodzi w zapomnienie. Przed ostatnim wyjazdem postanowiłem zaopatrzyć się w smartfona by udokumentować ciekawsze momenty na instagramie. Wybierałem między note 4 a galaxy s6 i padło na ten drugi (głównie z uwagi na rozmiary).
Ostatni Polak bez smartfona już poległ.
Też się zastanawiam nad SGS6, w sumie na tej półce cenowej nie bardzo jest w czym wybierać.
Ojojoj.. długa lista. pierwszy telefon w 2003 roku.. Mam do dziś ten sam numer!! Ale modeli telefonów się trochę przewinęło.
2003: Nokia 3510i
2005: okres przejściowy po kradzieży powyższego telefonu: Siemens A52 oraz Sony-Ericsson T220
2007: Nokia 6300
2010: Samsung Galaxy Ace, który zgubiłem kładąc na dachu samochodu ..
2011: kolejny okres przejściowy, gdzie do moich rąk wróciła Nokia 6300 oraz przewijała się Nokia 1800, obydwa telefony funkcjonują teraz w rodzinie jako "zastępcze"
2014: odkupiłem od kolegi Nokię 3310 w celach kolekcjonerskich
2015: Przeszedłem na budżetowe smartfony:
Lark Stratus 5 - zwrot kasy z gwarancji
GoClever Insignia 550i, jak na razie polecam, korzystałem już z tabletu tej firmy, wszystko było ok
galaxy422, ale to jest porównanie dla modeli z tej samej półki, używanych w podobny sposób przez podobny okres czasu? Czy może opinia po przesiadce z wysłużonego telefonu na nówkę ze sklepu? Bo ja w tej chwili też mogę powiedzieć, że mój android śmiga, ale używam go dopiero od niecałych 2 miesięcy i sam nie wiem co będzie za pół roku
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Imię: Damian
Wiek: 30 Dołączył/a: 17 Sie 2013 Posty: 92 Miasto: internet
Wysłany:
2015-12-13, 23:27
Xiaomi Mi4 świetnie wykonany smartfon, miui fajnie wygląda i sprawnie działa ale i tak jeszcze się nie przekonałem do androida. W końcu moja zlagowana lumia 920 idzie na emeryture.
Gohan Blogger.Klub
Dołączył/a: 02 Maj 2015 Posty: 14
Wysłany:
2016-01-03, 23:35
Już jakiś czas ( około rok) posiadam Sony Xperia Z2. Telefon bardzo fajny, działa szybko, sprawny aparat i mało awaryjny. Polecam.
Kolejny rozdział opowieści, znowu z Samsungiem w roli głównej: Galaxy A5 2016.
Na chwilę obecną jeden z nielicznych modeli, który jest wart swojej ceny, przynajmniej do czasu premiery Galaxy S7 i skorygowania ceny Galaxy S6 (która i tak już nie jest wiele wyższa). Każdemu innemu smartfonowi w tej półce cenowej czegoś brakuje, nawet najnowsze Nexusy nie robią jakiegoś wielkiego szału.
Co nie zmienia faktu, że to wciąż smartfon z Androidem i doskonale wiem, jak będzie się zachowywał za 2-3 lata.
Ja aktualnie korzystam z Samsunga Galaxy S III od półtora roku, z wygranym CyanogenModem 12.1 na Androidzie 5.1.1. Wcześniej była Sony Xperia S przez ponad rok, a przed nią Nokia C5-00 przez dwa lata.
Jestem bardzo zadowolony z obecnego telefonu. Jedynie więcej RAMu by się przydało, ale poza tym świetnie.
Ostatnio zmieniony przez HitFan 2016-08-08, 22:52, w całości zmieniany 1 raz
Aktualnie Xperia Z1. Wcześniej miałem SIV Mini, i zamierzam wrócić do samsunga. Myślałem jeszcze nad Jabuszkiem, ale.. Chyba jestem zbyt przyzwyczajony do androida
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).