Nie będzie, bo za duża różnica w czasie wydarzeń jest, ale Hodor ma zostać królem więc ten wątek musi wrócić! Ogólnie losy Starków dziwnie się toczą. Gdzieś znalazłem spoilery z książki, że prawdziwymi rodzicami Jona Snowa są inne osoby
I że niby w książce to było napisane, że Snow nie jest Starka?
DominikB
Dołączył/a: 20 Kwi 2015 Posty: 5 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2015-06-06, 23:04Gra
Oglądam na bieżąco "Grę o tron". Pomimo tego, że ten serial jest czasami przegadany to uważam, że trzyma poziom. Dużym plusem jest nieprzewidywalność i klimat.
Polecam książki. W serialu wiele wątków jest pominiętych
Gohan Blogger.Klub
Dołączył/a: 02 Maj 2015 Posty: 14
Wysłany:
2016-01-04, 00:35
Mam pytanie dla osób czytających książkę, czy fabuła z serialu znacznie odbiega od książki? Ponieważ zastanawiam się czy nie zacząć czytać, lecz boję się, że po obejrzeniu serialu nie będę aż tak zainteresowany i odpuszczę
Imię: Justyna Pomogła: 1 raz Wiek: 33 Dołączyła: 07 Maj 2015 Posty: 72 Miasto: Poznań
Wysłany:
2016-01-07, 14:34
Ja w trakcie pierwszego sezonu serialu zaczęłam czytać książkę, drugi sezon jeszcze jakoś udało mi się przebrnąć, ale trzeci już tak mnie irytował różnicami pomiędzy książką a ekranizacją, że dałam sobie spokój z oglądaniem.
W pierwszym sezonie "Gry o tron" dialogi często są cytatami z książki, a potem nagle takie różnice w adaptacji...
Według mnie pierwowzór jest dużo lepszy i nie wydaje mi się, żeby mógł nie zainteresować kogoś, komu podoba się serial.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Książki co prawa nie czytałem, bo nie specjalnie interesuję się fantastyką, chociaż...tu mnie macie...serial uwielbiam i to bardzo, mimo że szósty sezon sie zaczyna dalej serial jest dla mnie wciągający
ratpoison, a czym ci podpadła :>?
chef88, ja również śledzę jedynie serial. W seriach posiadających więcej jak 5 sezonów zaczynam mieć coraz większe oczekiwania, ciekawe czym nas zaskoczą tym razem You know nothing Jon.
Gra o tron to najlepszy serial jaki przyszło mi oglądać! Rzadko kiedy jestem w stanie tak się wkręcić w serial.
Moją ulubioną postacią to Tyrion, a najbardziej znienawidzoną postacią był Joffrey... grrr kawał gnojka
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).