"Klątwa Tygrysa" Collen Houck. Kompletnie nie mogę przebrnąć. Infantylny język i Mary Sue jako bohaterka... nie polecam.
______________________________________________________ http://book-wszechmogacy.blogspot.com <- nie tylko recenzje. Prowadzą cherubini w składzie: Maja, Mati i Twyla.
Imię: Justyna Pomogła: 1 raz Wiek: 33 Dołączyła: 07 Maj 2015 Posty: 72 Miasto: Poznań
Wysłany:
2016-02-04, 20:59
W audiobooku podczas jazdy autem śmiga "Muza z zaścianka", wczoraj zaczęłam "Młodego boga z pętlą na szyi", ale chyba odstawię go na bok na rzecz "Tajemnicy Lady Audley", żeby wyrobić się z recenzją.
U mnie na tapecie "W mrok" Andriej Diakow, jest to druga część trylogii którą powoli kończę i będę się brała za trzecią Trylogia na podstawie uniwersum metro 2033.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).