...tym razem na styczeń + w wolnych chwilach staram się w końcu przeczytać wszystkie zaległe książki ze studiów
______________________________________________________ Zdrowe odżywianie, kuchnia, sport, motywacja, uroda i lifestyle!
Zapraszam na http://fitnaobcasach.pl !
Zakręconapozytywnie WordPress.Klub
Wysłany:
2016-01-16, 00:40
Właśnie zebrałam się za czytanie Biblii zdrowego odżywiania, czyli "Odżywianie dla zdrowia" Paula Pitchforda książka obszerna, ale baaardzo polecam - ogólnie traktuje od świadomym odżywianiu, o tym jak wyleczyć się z choroby za pomocą diety.
A tak wgl- to mój pierwszy wpis na forum, witajcie blogerzy!
Po ciężkich bojach z "Krainą Wódki" Mo Yan, zdecydowałem się na coś lżejszego. Padło na kontynuacje Millenium, 3 pierwsze części pisane przez Stiega Larsona machnąłem jednym ciągiem, ciekawe jak poszło nowemu autorowi.
Jeśli ktoś lubi skandynawskie kryminały i jakimś cudem nie miał jeszcze do czynienia z Trylogią Millenium, to serdecznie polecam.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).