Pierwszego bloga założyłam 2 lata temu. Niestety okazało się, że jego tematyka jest zbyt wąska. Po ok. roku i kilkudziesięciu stworzonych postach czułam, że nie mam już o czym pisać. Jednak bardzo szybko zatęskniłam za pisaniem. Niedawno zdecydowałam się na rozpoczęcie kolejnej przygody z blogowaniem. Nieokreślam już tak ściśle tematyki bloga, więc mam nadzieje, że ida mi się go regularnie prowadzić przez wiele lat.
Od kilku lat interesuje się perfumami i stąd idea bloga. Jedna początkowo uznałem, że to nie jest dobry pomysł. Po roku wróciłem jednak do niego i za namową kolegi zdecydowałem się założyć Agar i Piżmo. Nie żałuję. Dzięki blogowi poznałem wiele ciekawych zapachów i zwiększyłem swoją wiedzę o perfumach, ich składnikach i procesie powstawania.
Bloga na własnej domenie prowadzę od około pół roku. Wcześniej blog funkcjonował tylko jako dodatkowa zakładka na domowej stronie internetowej. Mam nadzieję, że w przyszłości uda mi się stopniowo powiększać grono czytelników.
______________________________________________________ Blog o języku angielskim: www.blog-eangielski.pl
Skuteczna nauka angielskiego dla każdego
Jak samodzielnie uczyć się języka angielskiego efektywnie i przyjemnie
Wiek: 35 Dołączył/a: 28 Sty 2018 Posty: 21 Miasto: Kraków
Wysłany:
2018-01-29, 21:22
Blog w obecnej formie to będzie pół roku. Lata wcześniej na forach, na których dłużej siedziałem, w pewien sposób mikroblogowałem - a to recenzowałem filmy, książki czy gry.
______________________________________________________ Blog ezoteryczno-magiczno-kulturalny-naukowy (czyli w skrócie o wszystkim i niczym poza polityką. Tej staram się unikać)
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).