ja znałem kiedyś piosenki disco polo, może nie na pamięć, ale znałem z uwagi na to, ze dość często w niedziele puszczali na polsacie cały program o tym a moja mama była jego fanką - to wywołało u mnie odruchy wymiotne. Dodam jeszcze, że disco polo cieszy się popularnością na weselach i po kilkunastu kielonach jest w sam raz do tańczenia. Nie zmienia to jednak faktu, ze to parodia muzyki wystarczy oglądnąć te teledyski
[ Komentarz dodany przez: Htsz: 12-04-2007, 19:15 ]
własnie przed cwilą na polsacie w wydarzeniach mówili, ze disco polo powraca
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Moim zdaniem muzyczny kicz to "gwiazdki" wykreowane przez gazetki dla nastolatek i kanały muzyczne jak VIVA czy MTV - albo styl przesadnie słodki jak Gosia Andrzejewicz, albo styl taniej jak z całym szacunkiem Doda.
Moim zdaniem muzyczny kicz to gwiazdki wykreowane przez gazetki dla nastolatek i kanały muzyczne jak VIVA czy MTV - albo styl przesadnie słodki jak Gosia Andrzejewicz
sa tez takie , ale jest tez wiele duzo prawdziwych i znanych gwiazd...
Aduś napisał/a:
albo styl taniej jak z całym szacunkiem Doda.
kompleksy??
Tak na temat...
...Wsjagda gda stjewierlajutsa swieci w kazdam domie i w kazdym aknie, eta priszol praznycnyj wiecier!!!!!!! co za...
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
m@triaci jesteś chłopakiem to logiczne że lubisz Dodę, ale prosiłabym o nie negowanie mojej osoby.
Rabczewska umie śpiewać i robi to dobrze, i przynajmiej ma o tym pojęcie. Jednakże nie to miałam na myśli twierdząc że jest kiczowata.
Na pewno jest największą gwiazda w tym kraju o której wszyscy piszą chociaż już niektórzy mają jej dość (akcja: Schowaj Dodę do lodówki).
Pisząc że Rabczewska jest kiczowata miałam na myśli to, że teraz jest znana nie z muzyki, która tworzy, tylko ze skandali, jej strój ubierania we wczesnej karierze był kiczowaty i niekiedy również jest. Doda opowiada publicznie o seksie, o życiu przywatnym. Sama o sobie mówi jak o ... Sam tytuł jej najnowszej płyty to sugeruje, kryptoreklama prezerwatyw w teledysku "Katharsis", samochód sponsorowany przez producenta prezerwatyw. Nie kiczowata jest Nosowska, która nie odpowiada o tym jak lubi za przeproszeniem :censored: konia.
godson90
Wysłany:
2008-02-05, 23:07
muzyczny super kicz?
"lalala... bajamos kompanieros!"
O boże co to jest? Całe wakacje mój ojciec tego słuchał w radiu!
No i jeszcze "yarabi" czy jakoś tak... fuuu...!
Sądze że za mało promują w Polsce takie zespoły jak System of a down, offspring , Ramona 23 , Hardkorowe Brzmienie.
m@triaci jesteś chłopakiem to logiczne że lubisz Dodę
i sie dziwic ze wiekszosc ludzi doroslych uwaza nas za male dzieci
...kto powiedzial ze ja ja w ogole lubie? kto powiedzial ze chlopaki lubia Dode? kto powiedzial ze 14latki(plci meskiej) lubia Dode?
sorry... ty przeciez tak powiedzialas
Aduś napisał/a:
ale prosiłabym o nie negowanie mojej osoby
To bylo tylko pytanie... retoryczne
Aduś napisał/a:
Na pewno jest największą gwiazda w tym kraju
Zasluguje , po mimo swojej inteligencji i idiotyzmu.
Aduś napisał/a:
że teraz jest znana nie z muzyki, która tworzy
Owszem jest.
Aduś napisał/a:
tylko ze skandali, jej strój ubierania we wczesnej karierze był kiczowaty i niekiedy również jest
No i co z tego? to jej styl , kazda gwiazda ma swoj styl , jak ona wybrala wlasnie ten , to jest wylacznie jej sprawa , co ma styl do inteligenicj/zachowania ?
Aduś napisał/a:
Doda opowiada publicznie o seksie, o życiu przywatnym
Cos w tym zlego?
Demoralizuje male dzieci?
Kazdy chce znac zycie gwiazd , wiec ona sie nim ''dzieli'' , co do seksu to ona jest juz chyba pelnoletnia.
Aduś napisał/a:
Sam tytuł jej najnowszej płyty
No i co z tego ze taki tytul , oryginalny i nawet w ojczystym jezyku Rzymian.
Aduś napisał/a:
kryptoreklama prezerwatyw w teledysku Katharsis
No i dobrze , ma sponsora , cos w tym zlego?
Aduś napisał/a:
samochód sponsorowany przez producenta prezerwatyw
Juz nie takie rzeczy dzialy sie w swiecie gwiazd , a to ze ma samochod od producenta prezerwatym , IMO to jeden ...uj.
Aduś napisał/a:
za przeproszeniem :censored: konia.
Juz nie bede prosil sie o jeszcze jednego warna , ale nasze mamy tez pewnie to robia/robily i dla wiekszosci osob to nie ma wiekszego znaczenia/nie robi wrazenia.
Mozna tez nazwac 50 centa ze jest kiczowaty , bo pokazuje swoja muskulature i na jego taledyskach czesto sa kobiety ktore jest nie stac na ubrania , wiec chodza w samej bieliznie...ROTFL
Kiczowatymi gwiazdami sa... wiekszosc gwiazd , np.Christina Aguilera , Nicole Scherzinger , Beyonce i Jennifer Lopez , wiecej mi sie nie chce wymieniac , wymienilem tylko te bardziej znane... one niczym sie nie roznia od Paris Hilton czy Britney Spears , jedynie tym ze potrafia myslec , ale styl i zachowanie podobne , do zachowania nie wliczam inteligencji , bo to Spears trafila do Psychiatryka przez jej brak a Hiltonowa do Wiezienia , inne gwiazdy po prostu potrafia(dzieki dosc rozwinietemu rozumowi) zachowac sie w niektorych sytuacjacjach i potrafia przestac , a niektore panny sa zbyt glupie i nie zauwazaja tego , ze
robi sie zbyt ''goraco''.
Wiec nie gadajcie ze Doda jest najgorsza i w ogole bo po prostu brak jej mozgu , ktory pomagal by jej w myslenie , a ze ma taki styl , to to calkiem normalne , w koncu to 21 wiek.
P.S Doda jest mi neutralna , tak jak reszta tych... pan.
[ Dodano: 06-02-2008, 10:14 ] Pudi91 sto procent racji , co do twojej wypowiedzi , a szczegolnie
pudi91 napisał/a:
System of a down, offspring
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
no cóż... może masz trochę racji w tym co piszesz, aczkolwiek dla mnie doda nie jest ani wzorem do naśladowania, ani kimś kto reprezentuje wysoki poziom zarówno zachowania jak i muzyki, którą tworzy.
dla mnie w części jest kiczowata. Może dla Ciebie kicz ma inny wymiar niz dla mnie.
jedno natomiast jest pewne, że jest postacią którą wszyscy znają w tym kraju i, że robi wokół siebie najwięcej szumu.
pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).