Imię: Asia
Wiek: 36 Dołączyła: 21 Wrz 2007 Posty: 1500 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2008-02-11, 22:47
Susan Death, analizatorka w sensie oceniasz blogi? no cóż, prawda taka, że po ocenie pokemon bloga wywala, albo prowadzi go dalej, wcześniej obrzucając Cię obelżywymi słowami. wiem coś o tym.
Tobiasz, tak, masz rację. Nie ma sensu się unosić, nie każdy chce uczestniczyć w dyskusjach na tak niskim poziomie. Ze swojej strony przepraszam
______________________________________________________ teraz ja jestem sprite, a ty pragnienie
Amira - owszem, w pewnym sensie. I nie jest to do końca prawda. Jedna osoba na piętnaście podchodzi do analizy z humorem. I dla tej piętnastej osoby piszę analizy...
Wysłany:
2008-02-11, 23:20
Moderatorzy nas ukatrupią.
Susan Death, a gdzie analizujesz?
Ja nie lubię jak do moich ocen podchodzą z humorem. Nie piszę dla rozrywki. Naprawdę chcę, aby czegoś się nauczyli początkujący blogowicze. A Ci zaawansowani, żeby poznali opinię potencjalnej czytelniczki.
______________________________________________________ teraz ja jestem sprite, a ty pragnienie
Ja analizuję, bo jestem cholerną, ironiczną suką. I naprawdę nienawidzę pokemonizmu, tępych Love Story z udziałem Tokio Hotel czy innych tego typu twórców, marnych erotyków pisanych przez trzynastolatki i innych tego typu dzieU...
Moderatorzy popijąją kawkę albo piwo. Jak kto woli. xD
Amira napisał/a:
a nie lubię jak do moich ocen podchodzą z humorem. Nie piszę dla rozrywki. Naprawdę chcę, aby czegoś się nauczyli początkujący blogowicze. A Ci zaawansowani, żeby poznali opinię potencjalnej czytelniczki.
Mam nadzieję, że nie przyjęłaś charakteru panów i pań z no censoir. Jeszcze nie czytałem twoich ocen.
Fajniuśny zrobił się temat z uzależnienia od komputera No cóż, ja nie będę się wypowiadać tu na temat dzieci z ADHD, obrońców miast i wsi (moderatorów, adminów) i kto jest dobry w mowie a kto nie. To nie jest dyskusja na ten temat. Jeżeli ktoś czuje do mnie żal - proszę udać się do góry forum i jeżeli zauważy sie ową funkcję PW (taka karteczka, zwykle pisze, że nie ma się wiadomości...).
Znalazłam coś jeszcze na temat uzależnienia się od komputera.
Wysłany:
2008-02-12, 21:46
Tobiasz, mój styl jest daleki od tego. Zapraszam na www.oceny.org Tam jest bardzo dużo moich ocen.
Co do artykułu Cashee.
Cytat
Jak to się dzieje, że człowiek tak traci kontrolę nad sobą, że nie zauważa, że dzieci nie chodzą do szkoły, albo żąda rozwodu, by mieć łatwiejszy dostęp do internetu?
Najdziwniejsze w tym wszystkim jest to, że dla mnie, osoby postronnej, to brzmi jak żart. Ja kiedyś myślałam, że jestem uzależniona, ale studia mnie z tego wyleczyły Teraz nawet TV rzadko oglądam
Uzależnienie od kompa... tj. temat...
Powiem co to jest uzależnienie wejść na kompa o 9:00 i skończyć po północy
Mieszka na Śląsku i gra w gry.
Kto nie wie to o mnie mowa, hehe
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).