współczucia... ale mimo wszystko nie umiem odejść z myloga...
co do czekania - moja reklama VIP działa już od trzech miesięcy a minut wyświetlania miałam dopiero 30...
jest fajny, przyzwyczaiłam się do panelu administracyjnego, kolorki może niewyraźne, ale zawsze stonowane, częste przerwy techniczne, no i fakt, że skoro już tyle miechów na nim piszę i jeszcze mnie szlag nie trafił... no chyba ja muszę lubić majlożka
edit:
skasowałam mojego majlożka.
MYLOG! POCAŁUJ MNIE W DUPE - takie coś napisałam w uzasadnieniu!
wiecie, że nawet podczas procedury kasowania bloga miałam przerwę techniczną?!
Przeglądam teraz notki i zdziwko o mylogu w sumie dowiedziałem się dziś przed chwilą wcześniej wiedziałem, że jest to portal blogowy, no dobra zrobiłeś manifestacje, że masz mylog w dupie i śmieję się z tego, bo widzę siebie samego parę lat temu sprawa nie dotyczyła blogów, ale czegoś innego, ale mniejsza z tym. I tak po czasie, po co to? Dla jakiej idei?
Administracja myloga jest niemiła i chamska cóż życie i raczej tego nie zmienisz można się z nich tutaj teraz pośmiać...
Ale moim zdaniem, jeśli ci jest gdzieś źle to kij im w pupę i kamieni kupę żeby za lekko nie było... odwracam się zamykam drzwi i cya
Ja osobiście nie założyłbym już bloga na tym portalu, bo wiem, że jest kilka o wiele lepszych, ale ludzie nadal tam będą zakładać blogi itp. a śmiem twierdzić, że większa połowa ich użytkowników ma głęboko w czterech literach, co się dzieje na portalu jak im blog dobrze śmiga jako tako a jak dostają kasę od rodziców na tel. to, co im tam wysłać smsa.
Po prostu to jest walka z wiatrakami.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).