Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
zacznę od tego, że serwisy typu mylogpocałujmniewdupe są bardzo ważne, bo pokazują ludziom niekompetentne serwisy blogowe itp. wielu moich znajomych przesiadło się z myloga na inne serwisy - innym szkoda tyyyyyylu napisanych notek. mi też było szkoda, ale teraz przynajmniej nie denerwuję się traceniem danych, przerwami technicznymi, i nie muszę płacić za to wszystko.
Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2008-05-07, 22:23
Jak komuś szkoda notek, to niech sobie je weźmie i skopiuje na Worda na przykład, a potem wrzuci sobie na jakąś płytkę i schowa do szafki. W każdej chwili będzie mógł sobie włączyć płytkę i poczytać notki . No bo przecież nie chodzi tu wszystkim o komentarze tylko o samą ich treść, prawda?
bo pokazują ludziom niekompetentne serwisy blogowe itp.
Mi sie zdaje, ze wlasnie o to chodzi w tym temacie, po to on zapewne jest ten temat i strona, by pokazac nieudolnosc myloga, jaka stanowi i jakim to jest problem dla blogowiczow i userow tego serwisu.
mylog mnie już wkurza bo:
-Nie mogę zmienić szablonu
-Przez kilka dni nie mogłam tam wejść
Więc niech nikt się nie dziwi że przeniosłam się na blog4u.pl.
Dla mnie glogFu.pl tez nie jest zafajny pod niektorymi wzgledami, ale kij.
Co do tego, ze nie moglas sie tam dostac(do myloga) przez jakis czas, to normalka, kazdy user stamtad tak mial.
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
Kiedyś uwielbiałam myloga, teraz zszedł najniżej jak się da. Miałam kiedyś dużo tam blogów, teraz został tylko jeden, który służy jako enter do innej strony xd Myślałam, że na onecie, jest najgorzej, ale jak się okazało nawet tam jest lepiej niż na "kochanym" mylogu, a nawet jak się postara można zrobić niezły szablon. A mylog.pocałujmniewdupe.pl jest świetne, przeczytałam dużo i aż mi się niedobrze robi jak czytam to co niektórzy pisali.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).