Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 3 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 15 Mar 2006 Posty: 399 Miasto: Dom
Wysłany:
2008-06-28, 15:41
I tak sie blogowicza nie doczekamy. 3 lata, skoro były grupki ludzi, to niech ktos co dnia, zrobi jeden element, i gdyby tak było, to juz 2 lata temu strona by była. Szczerze mówiąc, zlewam na jego wygląd, ale szablonów i tak nie dodajecie.
______________________________________________________ [you], nie czytaj moich postów, są bez sensu...
zlewam na jego wygląd, ale szablonów i tak nie dodajecie.
a to dziwne bo mógłbym przysiąc, że w czerwcu były dwie aktualizacje - czyżby wyparowały :> ? no i szykują się kolejne dostawy szablonów przy jednej właśnie siedzę ;P
sam nawet przysiadłem do robienia http://blogowicz.ownlog.com - tu można zobaczyć szablon na fotologa, który niebawem ukaże się na stronie do pobrania.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
sam nawet przysiadłem do robienia http://blogowicz.ownlog.com - tu można zobaczyć szablon na fotologa, który niebawem ukaże się na stronie do pobrania.
Zapomniałem, że miałem skomentować - podoba mi się, tylko to menu po lewej prosi się o płynne pojawianie się i znikanie...
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
miło, że się podoba myślę, że dam radę do najbliższej aktualizacji uporządkować jego bebechy na cycuś glancuś
a jakby ktoś nie zauważył to miesiąc czerwiec kończymy trzema aktualizacjami - łącznie dodano 14 szablonów - dzięki czemu łączna liczba przekracza już czterysta i wynosi 408 sztuk.
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2008-11-16, 16:53
Odświeżę temat wiadomością, że może w tym miesiącu pobijemy rekord postów. Jak na razie jesteśmy na dobrej drodze. Połowa listopada, a postów 850 Najwięcej było 1600, a więc statystycznie jak będziemy pisać tyle samo to pobijemy rekord
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).