darmowe raczej odpadają na tym etapie, zebrała się całkiem pokaźna liczba subskrybentów i nie zamierzam ich karmić spamem od firm, które obsługują mailingi trzeba dbać o swoich użytkowników
Najwyżej co zrobią to będą wklejali reklamy do maili.
Najwyżej co zrobią to będą wklejali reklamy do maili.
najwyżej? ja sobie tego nie wyobrażam żeby mi ktoś dolepiał coś do moich maili.. dziwie się ludziom, którzy mają poczty na interiach itp., że im to nie przeszkadza.
teneniel, to chyba nie do końca to ale mniejsza z tym. Nie to jest teraz najistotniejsze. Obecnie największym problemem jest brak czasu współpracowników co generuje potrzebę naboru kogoś nowego do ekipy inaczej zbędny będzie mailing, bo nie będzie w nim co wysyłać
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
najwyżej? ja sobie tego nie wyobrażam żeby mi ktoś dolepiał coś do moich maili.. dziwie się ludziom, którzy mają poczty na interiach itp., że im to nie przeszkadza.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).