Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2008-05-07, 22:24
Pewnie, że jest fajnie tylko po prostu strona sama w sobie umiera, bo nikt nie ma czasu regularnie dodawać szablonów i pisać newsów. Gdyby znalazł się ktoś do pomocy na pewno byłoby lepiej.
Niestety, ja jestem tu tylko z powodu webmasteringu i grafiki, ale od blogow, trzymam sie zdala i rzeczy z nimi zwiazanych.
Blogi to shit, tfu, nie, gtfo blogu jeden.
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
Imię: Asia Pomogła: 39 razy Wiek: 36 Dołączyła: 21 Wrz 2007 Posty: 1500 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2008-05-08, 12:43
m@tarci napisał/a:
Niestety, ja jestem tu tylko z powodu webmasteringu i grafiki, ale od blogow, trzymam sie zdala i rzeczy z nimi zwiazanych.
Blogi to shit, tfu, nie, gtfo blogu jeden.
ale oczywiście wiesz, że prezentowane tu web mastering i grafiki to właśnie opierają się na tworach na blogi? mało kiedy pojawia się coś o portfoliach bardziej profesjonalnych, bo jak sama nazwa mówi... BLOGOWICZ.info
______________________________________________________ teraz ja jestem sprite, a ty pragnienie
Wiem, trzeba zmienic nazwe, by mnie usprawiedliwic
Ale znajduja sie tu rozne tematy i to z ich powodu tu jestem, przez kilka lat, troche niektorzy sie tu napisali i mozna czasem nadknac sie na cos przydatnego lub interesujacego
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
le znajduja sie tu rozne tematy i to z ich powodu tu jestem, przez kilka lat, troche niektorzy sie tu napisali i mozna czasem nadknac sie na cos przydatnego lub interesujacego
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).