No i zaczyna się fala powrotów. Może nie tak masowa jak łańcuszki, ale zawsze...
Za to rozbiła mnie logika jednej znajomej. Najpierw wkleiła tą pierwszą wiadomość o 70%, a parę dni potem tekst "przestańcie kopiować, przecież wiadomo że nie usuną blabla"...
a czym objawiają się te powroty ? bo u mnie od czasu do czasu wymyślne kody ludzie wstawiają typu 5P13RD4L4J-5L3D21U (myślę, że poradzicie sobie z odkodowaniem )
dzisiaj zauważyłem, ze można zgłosić nadużycie komentarza - może w ten sposób skończą się durne i obraźliwe teksty.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
widocznie nie przewidzieli, że ktoś będzie hardcorem i zechce kasować wszystkich z osobna błędów nie brakuje akurat w tej kwestii, bo niektóre osoby w rzeczywistości mnie nie śledzą a nadal widnieję na ich listach
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Wysłany:
2009-09-29, 19:37link do wpisu - cytowanie znajomych
pojawiła się nowa opcja, możemy linkować cudze wypowiedzi, powinni to jeszcze dopracować np. tak jak na blipie żeby link zamieniało w coś w rodzaju [śledzik]
______________________________________________________ "people who don't need other people need other people to show them, that they are people who don't need other people" - terry pratchett
to nie internet psuje ludzi. to ludzie psują internet.
pojawiła się nowa opcja, możemy linkować cudze wypowiedzi, powinni to jeszcze dopracować np. tak jak na blipie żeby link zamieniało w coś w rodzaju [śledzik]
A jeszcze lepiej jakby robiło tak jak Twitter - automatycznie linkowało do ostatniego statusu danej osoby, jeśli się do niej zwracamy. Kto się będzie bawił w ręczne linkowanie?
Tak wiem. Ale na Blipie wiele osób nie odróżnia, kiedy w dobrym tonie jest "cytować" kogoś (i napisać to na głównym kanale), a kiedy napisać mu prywatną wiadomość. Więc moje wątpliwości co do niektórych użytkowników Śledzika uważam za uzasadnione.
Wysłany:
2009-10-16, 11:08Pół miliona osób sledzi wpisy kabaretu Łowcy.B
na Internet Standard możemy przeczytać, że na śledziku w miesiąc po uruchomieniu przybywa tygodniowo milion wpisów i 40 tyś. komentarzy dziennie do nich Dzięki komu taki wynik? jak dla mnie głównie tym, którzy tego śledzika nie chcieli i wklejali głupie teksty oraz spamerom sami napędzają machinę
dodatkowo w artykule napisano, że kabaret Łowcy.B ma pół miliona śledzących (imponujacy wynik) oraz, ze w najbliższym czasie oprócz śledzenia osób będziemy mogli obserwować także wydarzenia sportowe, wiadomości, aktualności muzyczne i filmowe.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).