Imię: M.
Dołączyła: 16 Sty 2010 Posty: 13 Miasto: z drugiej strony kabla
Wysłany:
2010-01-16, 19:24
moim zdaniem książki są zdecydowanie lepsze od filmów.
dajmy na to 'księżyc w nowiu'
aktor (pattinson) już jest przereklamowany i strasznie nudzi. moim zdaniem w 'harrym potterze' był dość przystojny.
stephanie wykorzystała modę na wampiry, że tak powiem
ale nie powiem swego czasu podobało mi się
czytał ktoś może 'pamiętniki wampirów'? toż to ta cała smith skopiowała dużo rzeczy (albo odwrotnie)
[ Dodano: 16-01-2010, 19:28 ]
co do 'weroniki' najbardziej podobał mi się początek i piosenka kiedy próbowała popełnić samobójstwo. książki nie czytałam, warto?
______________________________________________________ <I>wiatr zrywa czapki z głów - nie kocham cię już</i>
śliczne widoczki i ślicznie zrobiony, niestety nie działało na mnie 3d, pewnie mam coś z oczami -_- bo znajomy widział wszystko, ja sporadycznie jakieś kwiatki itd.
fabuła rzeczywiście jest jak z pocahontas, tylko w pocahontas jeszcze przejmowałam się losem bohaterów, tutaj w ogóle mnie nie ruszyło ani rozwalanie tego lasu ani inne tego typu akcje.
Pomogła: 1 raz Wiek: 33 Dołączyła: 08 Maj 2009 Posty: 245
Wysłany:
2010-01-23, 16:59
rashell napisał/a:
hm? :> ja właśnie przeczytam same niepochlebne opinie ;D
Opinie moich znajomych byłu bardzo pozytywne, a recenzji nie czytałam.;)
Ostatnio obejrzałam 12 odcinek szóstej serii Chirurgów.
______________________________________________________ Ale on zmartwychwstał i wiedział o tym, czuł to całym swym odnowionym jestestwem,
a ona – ona żyła przecież tylko jego życiem.
Imię: Sabina Pomogła: 1 raz Wiek: 33 Dołączyła: 03 Sie 2008 Posty: 517 Miasto: Z południa
Wysłany:
2010-01-23, 17:47
a ja oglądałam niedawno Sweeney Todd:The Demon Barber of Fleet Street
______________________________________________________ Nie ma podpisu. Uciekł
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2010-01-24, 10:19
Ja ostatnio znalazłem w domu "Zieloną Milę" i bardzo spodobał mi się ten film.
humurior [Usunięty]
Wysłany:
2010-01-24, 11:30
a ja widzialem dzisiaj avatara. Polecam! Rewelacyjny. Mozna go porównywać do przełomu, który wprowadził Park Jurajski albo nawet do przłomu, którą wprowadziła kolorowa telewizja wypierająca czarnobiałą.
Swietne zdjecia, swietnie przedstawiony świat i do tego ciekawa historia.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Wczoraj oglądałam "Weronika postanawia umrzeć", nudny był, a na dodatek tak jakby mu czegoś brakowało - może dlatego, że dużo rzeczy z książki pominięto i pozmieniano. Książka jest dużo lepsza.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).