Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2010-01-17, 20:13
lapavlo napisał/a:
Era, ta sieć to tradycja rodzinna, więc nawet niechce mi się zmieniać
U mnie również tak było, ale po ponad czterech latach korzystania z usług Ery zmieniłem operatora na Play. Jest tanio do wszystkich, przy każdym doładowaniu mam kupę darmowych smsów do wszystkich. Żyć nie umierać.
Ja korzystam z Ery. Przez kilka miesięcy miałem odskocznię do Plusa, ale jakoś w Erze wszystko wydaje się bardziej przejrzyste. Jak wprowadzili ten biling internetowy, to kontrola wydatków jest lepsza niż gdziekolwiek indziej.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Imię: Asia Pomogła: 39 razy Wiek: 36 Dołączyła: 21 Wrz 2007 Posty: 1500 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2010-01-25, 14:55
mnie cały czas denerwuje to , że dostaję z plusa rachunki na papierze za iplus. próbowałam już to zmieniać na internetowe faktury ale raz chcą ode mnie hasła którego nie znam i nie posiadam chociaż ponoć sama je podawałam , innym razem przez telefon mówią, że to się samemu włącza z poziomu telefonu (wtf)... i nic nie daje tłumaczenie,że ja mam modem a nie telefon. i tu jest wielki minus dla tej sieci właśnie. ostatnio dostałam pytanie 'A PO CO?' i w tym momencie ucięłam dyskusję. tyle papieru co oni marnują na te rachunki to olaboga. w Orange od początku dostawałam internetowe faktury i mam pewność, że nie marnują na mnie papieru niepotrzebnie.
ot, wylewam swoją frustrację na plusa. i nie wiem czy takie samo rozliczanie jest w przypadku telefonu na abonament. bo na kartę to wiadomo , że problemu nie ma.
______________________________________________________ teraz ja jestem sprite, a ty pragnienie
Od 2001 roku przez ponad osiem lat był Simplus. Bo to była jedyna sieć z salonem w mojej pipidówce (Idea i Era weszły parę miesięcy później), a potem dlatego, że cała rodzina jest w tej samej sieci.
Ale drażniło mnie, że każda promocja w Simplusie wymaga uważnego czytania regulaminów (bo reklama wiele przemilczała), a ze stawkami zawsze byli w tyle za konkurencją.
Więc od wakacji 2009 jest Heyah. Bo bez kruczków, bo tani internet. Może i nie ma promocji, ale obecny cennik zadowala mnie w 100%.
Jest jeszcze Play Fresh jako drugi numer. Bo są darmowe SMSy po doładowaniach, bo konto ważne przez rok, bo przyda się do dzwonienia na inne numery Play.
Ja kożystam z simplus ww tej nowej ofercie z wybranym numerem za darmo.. a Drugi numer mam w Play ale na abonament.. I szczerze mowiac play mnie bardziej zadowala
______________________________________________________ Stwórz świat według własnych zasad..
Zaproszone osoby: 14
Imię: Tomek
Wiek: 30 Dołączył/a: 23 Maj 2011 Posty: 319 Miasto: Kraków
Wysłany:
2012-02-25, 23:37
Ja korzystam z Play. Z taryfy Play Fresh.
Lubię tą sieć, bo po doładowaniu mam duuużo darmowych smsów do wszystkich sieci (chociaż nie tylko, zależy od taryfy), poza tym rozmowy i smsy są bardzo tanie, a to, że do mnie ktoś ma drożej, to mnie najmniej interesuje
Poza tym, są ciekawe (czyt. tanie) pakiety Internet, z których czasami zdarza mi się korzystać.
Play też często na swoim facebooku rozdaje darmowe smsy, doładowania oraz organizuje przeróżne konkursy, w których zdarza mi się wygrywać
I to chyba wszystko.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Jestem w Heyah - jasno, bez kombinowania. Do tego fajne promocje i konkursy. To kreatywna sieć, choćby właśnie patrząc na ten konkurs - nie chodzi o klikanie, a o... grę miejską
od początku w heyah.
mam telefon na kartę, nie nakładają na mnie żadnych ograniczeń, nie muszę podpisywać żadnych lojalek. jest niedrogo, przejrzyście. dochodzą fajne promocje i właściwie zero problemów, chociażby z zasięgiem.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).