Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2010-04-16, 15:06
Ja nie farbuję włosów od sierpnia i szczerze mówiąc nawet mi się nie chce. Gdy patrzę w lustro i oglądam naturalny kolor to nawet mi się podoba i dochodzę do wniosku, że jest to dość jasny blond . A kiedyś myślałam, że mam wręcz brązowe włosy... oO
Wysłany:
2010-05-14, 20:23
Cytat
nad jakim kolorem myślisz?
Mam kupiony podwójnie złocisty ciemny blond XD (profeszjonal, firmy Matrix [czyt. firmy L'Oreal ]), no i myślę, czy farbować tylko nim, czy:
dokupić ciepły/podwójnie ciepły - ale to równa się z tym, że będą rude akcenty, których chce się pozbyć (ciepły = roduzłoty)!
dokupić rudy, ale (patrz w/w) RUDEGO CHCE SIĘ POZBYĆ, ale nic nie mogę poradzić na to, że uuuwielbiam rudy (ale moje brwi go nienawidzą, a na hennie brwi się nie znam, co równa się z tym, że nie bardzo mi ten rudy pasuje ^^').
kupić fioletowy, co równa się z tym, że zneutralizuje mi ten złoty, co się mija z celem == (bo mi tego rudego nie zakryje - zresztą popiel też mi nie zakryła, ale to chyba wina niskiego poziomu, powinnam wziąć numer większy)
Chyba stanie na tym, że pofarbuję tylko tym podwójnie złocistym :3 Mam na niego ochotę, ale zmyje mi się, przeca ja zaraz zaczynam sezon wodny
Więc we wrześniu, we wrześniu! Na październik
Ja farbuję tylko i wyłącznie u fryzjera. Bałabym się w domu.
Raz jeden, jak miałam jeszcze blond pasemko przy twarzy, postanowiłam je nieco rozjaśnić, sama sobie nałożyłam farbę i wyszło rudę. Stwierdziłam, że to koniec moich zabaw.
______________________________________________________ for you i will play on my cosmic guitarzzz
Wysłany:
2010-06-02, 10:54
Trzy dni temu złamałam obietnicę złożoną mojej pani fryzjer i pofarbowałam się naaa podwójnie złocisty ciemny blond. Próbowałam nie kitować farby bezpośrednio na skórę głowy (co by moje włosy nie wyszły garściami), dlatego też odrosty złapało mi średnio - ale nie martwi mnie to, bo jest różnica może z pół tonu i w odcieniu, bez bólu.
Na dworze - złote złoto.
W domu - RUDY ==
Ciemno, trochę czasu minie zanim się przyzwyczaję (w końcu od września pomykałam w blondach).
dziś coś strzeliło mi do głowy (zapewne przez to słońce), weszłam do hurtowni fryzjerskiej i chcąc kupić fioletową farbę, zbajerowana przez fajnego sprzedawcę, który faktycznie na włosach się zna... wyszłam stamtąd z pomarańczowym i różowym kolorem ^^
siostra się uparła na róż, więc mam teraz różowe włosy, kabaret ;D
pomarańcz może za dwa tygodnie, a może później zobaczymy jak ten się będzie trzymał.
jutro fota ;D haha.
______________________________________________________ |||||
Innerpartysystem - die tonight live forever
Ewa Blogowicz.Friend
Imię: Ewa Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 448 Miasto: okolice Elbląga
Wysłany:
2010-06-09, 21:05
Ja mam ostatnio ochotę na czarny, ale boję się, że mógłby mi niekoniecznie pasować, na wakacje się pofarbuję na ciemny brąz (bezpieczniejszy), albo ten czarny, jeśli mi nie przejdzie ochota, ale może czymś zmywalnym, na wszelki wypadek
przez chwilę myślałam o rudym, ale w tym to już zupełnie się sobie nie wyobrażam
______________________________________________________ Marzenia to niczym niezmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie.
● Portfolio ●
Wysłany:
2010-06-09, 21:25
Ewa, Tobie w rudym byłoby ekstra, bo masz jasną urodę, jasne ślepia i w ogóle Ja w rudym wyglądam koszmarnie, ale co poradzę, że lubię
Yzoja, odważna dziucha z tjebja Ale musi Ci być ekstra w różu XD
A mój podwójnie złocisty ciemny blond w końcu jest podwójnie złocistym ciemnym blondem, nawet w domu, w sztucznym świetle Ha
Ewa Blogowicz.Friend
Imię: Ewa Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 448 Miasto: okolice Elbląga
Wysłany:
2010-06-09, 21:38
może się skuszę i zrobię sobie zmywalnym rudym na początek
______________________________________________________ Marzenia to niczym niezmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie.
● Portfolio ●
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).