Zawsze miałam słabość do niebieskookich blondynek ^^ ale tych naturalnych, nie farbowanych na platyne ;p
Aktualnie preferuje rude, a dokładniej jedną rudą
TheAhyy
Wysłany:
2010-07-12, 16:02
No. Hmm.
Homo nie jestem, ale. Ale! Wole... Nie! Dla mnie jest to obojętne.
Jednak czasem mam takie wrażenie że każda blondynka ma coś w sobie z tej głupiej, bezmyślnej blondynki :x Nie obrażając nikogo
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Imię: Sebastian
Wysłany:
2010-07-18, 17:40
Rudy, uwielbiam ten kolor u kobiet ^^
Ale kolor włosów nie jest ważny ;p
@Edit: Na pierwszej stronie było "który facet chciałby brzydką kobietę?" - zdziwilibyście się.
Ale 99% facetów mimo wszystko najpierw patrzy na wygląd - ładna - interesuje się charakterem dopiero wtedy... ;p
@Edit: Na pierwszej stronie było który facet chciałby brzydką kobietę? - zdziwilibyście się.
Ale 99% facetów mimo wszystko najpierw patrzy na wygląd - ładna - interesuje się charakterem dopiero wtedy... ;p
Nikt nie chce być z brzydką osobą, wszyscy marzą o byciu z kimś pięknym i cudownym, chociaż w jakimś sensie. Życie jednak czasem decyduje inaczej
A ja w ankiecie nic nie zaznaczyłam, ponieważ byłam z różnymi typami dziewczyn, różne mi się podobają i nie da się ogólnie i jednoznacznie tego określić.
Imię: Sebastian
Wysłany:
2010-07-18, 18:28
Że marzą o pięknych to prawda, ale zdarza się że trafiają na nie grzeszącą pięknem, ale z taką osobowością że tracą dla niej głowę ;p
Prawdziwa miłość(gatunek prawie wymarły) nie patrzy na to jakie wolisz kobiety/jakich wolisz mężczyzn ;p
Co prawda, jeden taki przypadek tylko widziałem na swe oczy, co oznacza że może ich byc więcej...
Co do rudego, Uwielbiam ten kolor u kobiet, ale nigdy z rudą kobietą nie byłem, nie trafiłem na taką, która by jeszcze mnie zaciekawiła ;p
Cache mi się zapchał, cookiesy mnie śledzą,
wszystko pootwierane, niezapisane ciągle, pofragmentowane,
w tle jakiś wymagający algorytm liczy za i przeciw.
Dwadzieścia dwa lata bez reinstalacji.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).