Nikt starszy niż 13-latek raczej bravo nie czytuje
Nie byłbym tego taki pewien.
Pan Sleszyński
Wysłany:
2010-10-02, 21:17
W moim życiu widziałem kilkukrotnie wymalowanego faceta. Był to makijaż ala emo, albo po prostu DQ. Pierwsze moje zetknięcie z facetem, który ma makijaż i na dodatek na sobie damskie ciuchy + peruke, było niesamowitym szokiem. Widząc to któryś raz z kolei przywykłem do tego.
Wracając do tematu to osobiście NIE maluję się, NIE malowałem i malować się NIE będę. Szanuję styl innych. Patrzeliście na umalowanego faceta z pryzmatu jego odwagi? Czy któryś facet z forum byłby w stanie pomalować się i wyjść na centrum miasta;)? Wątpię.
umalowałem ryja na halloween ...było smiesznie ale jak widze te wszystkie szpaki madoxy i inne pedalstwo które smie się nazywać mężczyznami to mi lekko podnosi sie cisnienie...
To jego sprawa, czy nosi makijaż czy nie. Mi to naprawdę zwisa.
Jak ktoś chce to może wyglądać nie naturalnie. Mi się to wydaję dość nie funkcjonalne. Wszystko się od tego brudzi i na lato myślę że tragiczny w skutkach może być gdy się połączy z potem.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).