Pomógł: 11 razy Dołączył/a: 31 Mar 2007 Posty: 93 Miasto: UK
Wysłany:
2010-05-21, 15:14
Jestem: Anglia,
Byłem: Polska , Ukraina, Czechy, Turcja, Tunezja, Wlochy,
Przejazdem: Holandia, Niemcy, Francja,
Wyjazd w tym roku: Meksyk,
Chcialbym pojechac: USA,
Z uwagi na mieszane pochodzenie nieraz byłam w Rosji. Przejazdem przez Białoruś. Oprócz tego odwiedziłam Anglię, Tunezję.
A chciałabym jakiś wypad dookoła świata naturalnie, z naciskiem na ciekawe, mające coś do zaoferowania miejsca, egzotyczne dla mnie. No.
______________________________________________________ for you i will play on my cosmic guitarzzz
ja w tym roku Grecja - Rhodes, całkiem fajnie, chociaż jak ktoś nie chce żeby jedyna atrakcją w jego miejscowości były nocne dyskoteki to niech nie wybiera mieściny Faliraki a jedzie bezpośrednio do Rhodes
Cytat
A ja teraz mysle powaznie o Maroko.
Afryka ci się marzy ;>? z tej samej strony co Maroko interesują mnie Wyspy Zielonego Przylądka - kiedyś się tam wybiorę na wakacje! na razie to dla mnie za droga wyprawa...
to taka multiwyszukiwarka (jest ich dość dużo) masz oferty kilku biur w jednym miejscu, więcej się nie rozpisuję, bo o czym innym tu rozmawiamy
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Poza tym, tak na marginesie, to chciałabym kiedyś zamieszkać w Portugalii.
Naprawde ??
Nic prostszego poznaj jakiegos sexownego portugalczyka on raczej nie zgodzi sie mieszkac gdzie indziej niz w jego kraju musi byc stale blisko rodziny uwierz mi wiem co mowie
Te wakacje spedzilam w portugalii gdzie zabral mnie moj chlopak konkretnie Lizbona bylo naprawde super jednak troche za goraco jak dla mnie
Obecnie przesiaduje w szkocji tez jest fajnie bylam wlasciwie w wielu miejscach w europie bo czesc z moich wycieczek byla samochodem spedzilam zatem jeden dzien w amsterdamie -okropne miejsce-jeden w francji-francja jest fajna ale naprawde zalezy jeszcze gdzie sa miejsca okropne nudne a sa miejsca blizej juz paryza naprawde fajne
A marzy mi sie Wyspa Bali Indie i Japonia przynajmniej te trzy a bede mega szczesliwa
Mhm.. byłam w Grecji i we Włoszech xD
Grecja, no cóż nie za bardzo mi się podobała - byłam na północnym wschodzie, gdzieś koło góry Olimp xD
A Włochy są piękne Byłam 2 razy i zamierzam jeszcze jechać.
Przejazdem to w Czechach, Serbii (miłe wspomnienia:]), Słowacji i Austrii - te kraje mi się podobają. Chociaż w Serii drogi są koszmarne...
______________________________________________________ Co ma być to będzie a jak już będzie to trzeba się z tym zmierzyć.
Ewa Blogowicz.Friend
Imię: Ewa Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 448 Miasto: okolice Elbląga
Wysłany:
2010-12-17, 20:28
Cytat
Nic prostszego poznaj jakiegos sexownego portugalczyka on raczej nie zgodzi sie mieszkac gdzie indziej niz w jego kraju musi byc stale blisko rodziny uwierz mi wiem co mowie
o tak, biorę taką możliwość pod uwagę zaraz po 18nastce hop w samolot i lecę na poszukiwania
______________________________________________________ Marzenia to niczym niezmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie.
● Portfolio ●
Marzy mi się wyjazd do Australii (pięknie tam jest, ale poleciałabym już choćby po to, żeby posłuchać tego ichniego akcentu ), zwiedzenie całej Skandynawii i wygrzanie się na Cyprze.
Cache mi się zapchał, cookiesy mnie śledzą,
wszystko pootwierane, niezapisane ciągle, pofragmentowane,
w tle jakiś wymagający algorytm liczy za i przeciw.
Dwadzieścia dwa lata bez reinstalacji.
Moja wymarzona podróż to wyjazd do słonecznej Brazylii. Niestety, koszty wycieczki są dość duże. Czy mi się uda mam nadzieję, że tak
×margitta uwaga, to spamer!
Wysłany:
2011-04-04, 10:50
Cześć!
Byłam: Ukraina, Czechy, Chorwacja, Włochy, Francja, Hiszpania, Portugalia i Holandia. Wszędzie na własną rękę. W życiu nie wybiorę się na wycieczkę z biura podróży!
Marzę o Irlandii, Skandynawii, Nowej Zelandii, Australii i wielu wielu innych miejscach.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).