Wysłany:
2017-12-03, 16:34
Byłam na Słowacji, w Czechach, w Niemczech, w Belgii, w Hiszpanii, w Monako, we Włoszech, na Węgrzech, w Norwegii, w Austrii, we Francji, w Bułgarii, w Meksyku, w USA.
Marzy mi się Egipt, ale jest tam zbyt niebezpiecznie. A od przyszłego roku zaczynam podróże po Azji. Najpierw 5 miesięcy w USA, a pózniej powrót do Polski przez Hawaje, Sydney, Singapur .
Wszystkim polecam Hiszpanie, w szczególności Barcelone piękne miejsce
szellkowska Blogger.Klub
Wysłany:
2018-01-04, 12:31
Byłam w Nowym Jorku, Indonezji, Malezji, Singapurze, Włoszech, Francji, Monako, Szwajcarii, Hiszpanii, Wielkiej Brytanii, Bułgarii, Niemczech, Danii, Czechach
Marzy mi się Islandia, Tajlandia, Chile, Nowa Zelandia, Tanzania, Kenia, Węgry, Meksyk, Kolumbia, Tokio i Indie
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).