Ostatnio oglądam więcej filmów, ale cóż, praca tego wymaga
Kac Vegas
Kumple opowiadali mi, że swietna komedia, uśmiali się i w ogóle super... No spoko, było pare zabawnych momentów, ale bez rewelacji.
Velvet Goldmine
Starszy, inny, ciekawy
Czarna Dalia
Ciekawy, ale pod koniec miałam wrażenie, że przekombinowali. Zazwyczaj nie oglądam tego typu filmów, więc to była miła odmiana.
Koniety pragną bardziej
Nic ambitnego, nie wymaga jakiegoś wysiłku intelektualnego, ale pomimo tego ta komedia jest fajna, zabawna i można się przy niej miło zrelaksować
Niania w Nowym Jorku
Tak samo jak w przypadku powyższej. Nic ambitnego, ale jako komedia to całkiem dobry i przyjemny film.
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2010-02-26, 15:57
Strelicja napisał/a:
Tak samo jak w przypadku powyższej. Nic ambitnego, ale jako komedia to całkiem dobry i przyjemny film.
Dokładnie, przyjemny film. Lubię takie.
Bartek WordPress.Klub Powrotny
Zaproszone osoby: 15
Imię: Bartek Pomógł: 3 razy Wiek: 32 Dołączył/a: 18 Mar 2006 Posty: 734 Miasto: Freiburg im Breisgau
Wysłany:
2010-05-05, 11:10
a ja miałem okazję wczoraj być w kinie na Nazywam sie Khan i niewiem dlaczego na pokazach premierowych prawie nikogo niema, bo film jest super. Być może dlatego że to melodramat.
Już dawno nie płakałem na filmie
ostatnio w TV: Ława Przysięgłych z Johnem Cusackiem,
na DVD: poza tonami Archiwum X, Trylogię 'Pulse', wszystkie HP
w kinie: Piraci z Karaibów, Kac Vegas 2
czekam na Marvel Avengers ^^
______________________________________________________ |||||
Innerpartysystem - die tonight live forever
W kinie dawno nie byłem a ostatnio oglądałem stary film z 1979 roku pt. Żywot Briana. Produkcja ludzi z Monty Pythona. Film jest parodią historii Chrystusa.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Ostatnio w kinie: Immortals - o dla bogów. Jak bardzo, bardzo, bardzo zły to jest film! Tragedia. Fakt faktem, dawno tyle się nie śmiałam, co na seansie - kwestia dobrego towarzystwa. Słowem: film fatalny, ale zabawa w kinie przednia.
Ostatnio na małym ekranie: Młyn i krzyż - tu z kolei na odwrót. Bardziej do podziwiania i myślenia, niż zabawy, ale naprawdę pięknie zrobiony. Polski film, a w roli głównej doskonały Rutger Hauer.
Bwah, oba filmy zrecenzowane na moim blogu. *po reklamie*
______________________________________________________ – A fella I knew in El Paso took all his clothes off and jumped on a cactus. I asked him same question: „why?”.
– And...?
– He said: „It seemed to be a good idea at the time”.
[Vin, "The Magnificent Seven"]
Melancholia "von Triera" - całkowicie pochłonął mnie ten film, super klimat niejednoznaczna fabuła, film który powoduje 1000róznych mysli u ogladajacego, szukania motywow i powodow dzialan glownych bohaterow. Film na pewno nie dla kazdego, ale mi sie bardzo spodobal. Smaczku dodaja ciagle nawiazania von Triera do sil nadprzyrodzonych,nieczystych. Na zauwazenie zaluguje takze muzyka i gra aktorska.
Nietykalni - przegenialne kino. Wzruszające, zabawne, bezkompromisowe. Uśmiałam się do łez. Dawno nie widziałam czegoś, co w tak rozbrajający sposób, ukazywałby ludzkie słabości, tragedie, porażki i pozostawiałoby widza bez cienia zażenowania czy wyrzutów sumienia, że się z tego wszystkiego śmiejemy do rozpuku. Obowiązkowo trzeba zobaczyć.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).