Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
No ja nie mogę na nią patrzeć
Jest wyjątkowo aseksualna
Htsz napisał/a:
Bardzo chuda w przy tym wysoka i prawie bez cycka
No chudzina jest, fakt, ale co do tej rzekomej aseksualności, to wydaje mi się, że problem tkwi głównie w koszmarnych, niekobiecych ciuchach. Jakby ją ładnie ubrac, to od razu lepiej by wyglądała.
Przyznam, że jak dawno temu oglądałam pierwszą serię, to też mi się wydawała raczej nieciekawa, ale potem się jakoś przyzwyczaiłam (a może ona trochę wyładniała - nie wiem, lepszy makijaż, fryzura) i w ostatnich seriach mi się podobała.
______________________________________________________ Nic na siłę. Weź większy młotek.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Ja osobiście zakończyłem oglądanie na sezonie piątym. Rewelacyjnym swoją drogą. Jeśli ktoś ceni sobie nieszablonowość, zwroty akcji i napięcie do ostatniego odcinka - to Dexter jest rewelacyjnym wyborem. Powoli zabieram się za sezon 6, więc jeśli ktoś już go zakończył, to chętnie usłyszę czy warto oglądać. Chociaż znając życie to warto i bez pytania.
Co do Debry natomiast, to podpinam się pod zdanie Smykusmyk - jest faktycznie wyjątkowo aseksualna.
Co do Debry natomiast, to podpinam się pod zdanie Smykusmyk - jest faktycznie wyjątkowo aseksualna.
transik
Swoją drogą to czy zwracacie uwagę na szczegóły? jakieś potknięcia, wymysły, naciąganie lub wręcz nadprzyrodzone moce?
To trochę dziwne, że nikt nie namierzał osoby zgłaszającej przestępstwo telefonicznie, szczególnie, że dotyczyło bardzo poważnej sprawy. To dziwne, że nikt go nigdy nie zauważa jak się gdzieś włamuje lub śledzi. To zaskakujące, że w 95% przypadków udaje mu się zaskoczyć ofiarę. Albo to jak go koleś nagrał w domu (jak przygotowują się z Lumen i wyrzucają rzeczy z łodzi) a potem wszystkie nagrania miał przy sobie gdy czekał w furgonie i co się stało ze zdjęciami, które znaleźli w sypialni? Zastanawia mnie też, że jak ścigali Travisa i dostali zgłoszenie z tymi dwiema ofiarami w domu, gdzie się ukrywał to wszyscy czekali na Dextera no bo na ścianie był jego portret, zwykle jak docierał na miejsce to już trochę grzebali na miejscu zdarzenia.
Htsz, głupot i nielogiczności jest niestety dużo, mam wrażenie, że w dalszych seriach jest ich znacznie więcej (choć może pierwsze dwie były po prostu pod innymi względami tak rewelacyjne, że rekompensowały pewne braki i nie zwracałam na nie uwagi).
Na filmwebie jest mnóstwo wątków, w których wytykają błędy z Dextera, sporo tego jest.
______________________________________________________ Nic na siłę. Weź większy młotek.
Na filmwebie jest mnóstwo wątków, w których wytykają błędy z Dextera, sporo tego jest.
Domyślam się, że istnieją takie wątki na dużych forach dotyczących filmów i seriali. Ciekawi mnie jednak czy wy sami zauważyliście wpadki oglądając serial, czy cofacie jak widzicie coś zabawnego lub nielogicznego?
Domyślam się, że istnieją takie wątki na dużych forach dotyczących filmów i seriali. Ciekawi mnie jednak czy wy sami zauważyliście wpadki oglądając serial, czy cofacie jak widzicie coś zabawnego lub nielogicznego?
No pewnie, że tak Dlatego oceniam późniejsze serie Dexa słabiej niż pierwsze dwie, bo nielogiczności jest niestety coraz więcej. Te wszystkie "cudowne" wyjścia z sytuacji bez wyjścia (ile to razy mogli go już złapać, ale nie złapali - bo właściwie nie wiadomo co?), dziwne, że nikt go nigdy nie zauważy itp. W 5 serii zakończenie (ostatnie dwa odcinki) było takie właśnie niepoważne, ale już 6 (co mówię z bólem, bo sam pomysł był bardzo ciekawy i jakby trochę poprawić scenariusz, to byłaby rewelacyjna seria) to ciągle jakąś głupotę odstawiali.
Htsz napisał/a:
Widzieliście zajawkę z nowego sezonu? Są to dwie minuty od momentu kiedy urwała się akcja w ostatnim odcinku 6 serii. Debra pyta Dextera: WTF?
już się nie mogę doczekać tylko niech oni tego nie spartolą, grr!
Rewelacyjnie by było, gdyby się okazało, że ten nowy laborant (ten podejrzany, co tę rękę miał) coś namiesza i że wprowadzenie jego postaci było poprzedzone jakimś pomysłem (a nie jak zwykle "wielka improwizacja i zobaczymy co będzie").
Taa, tylko wiesz, szósta seria też miała fajne promo, a ostatecznie wyszło jak wyszło. Też się nakręcam, jak patrzę na te migawki, ale jednak obawy mam, żeby znowu nie schrzanili i wyszedł Dex jak z pierwszych dwóch serii. Trochę się pocieszam tym, że skoro już zapowiedzieli, że to będą 2 ostatnie serie - to może przestaną Dextera ratować z każdej opresji i skończą się absurdy, a wszystko będzie się zbliżać do przemyślanego i wgniatającego w fotel finału. Fajnie by było.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).