Z uwagi na to, że dogoniłem wszystkie seriale, które oglądałem do najnowszych odcinków (i trzeba czekać na nowe) postanowiłem przysiąść do Dextera. Oglądnąłem pierwszy odcinek trzeciej serii i tam było przypomnienie co się działo wcześniej. Wyżej pisałem, że oglądałem tylko pierwszą na tvn. Okazuje się jednak, że kojarzyłem wszystko co było, więc teraz lecę już kolejny odcinek z trzeciej nie wracając do drugiej. Przede mną 'Turning Biminese', na razie jest ciekawie, lubię narrację - jak bohater coś robi i komentuje lub zmaga się ze swoimi myślami.
To seria z Miquelem?
Dla mnie następna seria jest póki co najlepsza
Oglądaj zatem szybciutko trzecią i zabieraj się za czwartą
Wszyscy tak się zachwycają tą czwartą serią, a jak dla mnie to jednak zdecydowanie najlepsze były pierwsze dwie. Czwarta, owszem plasuje się zaraz za nimi (na pewno jest lepsza od trochę nudnej trzeciej i niedopracowanej 5 i 6), ale mam wrażenie, że to zasługa tylko i wyłącznie samej końcówki, która naprawdę wgniata w fotel.
______________________________________________________ Nic na siłę. Weź większy młotek.
An Blogger.Klub
Wysłany:
2012-05-23, 15:32
Ja jestem na początku pierwszej serii, jest jednym z niewielu seriali w który nie ma za dużo błędów związanych kryminalistyką, etc.
nie był zły ten trzeci sezon, motyw z próby bycia normalnym i posiadania przyjaciela, który go rozumie był ok. Obecnie czeka na mnie trzeci odcinek czwartego sezonu "Blinded by the Light" całkiem ciekawie zaczęła się ta seria
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Pomogła: 1 raz Wiek: 31 Dołączyła: 31 Maj 2008 Posty: 156 Miasto: Zamość
Wysłany:
2012-05-24, 15:51
och deksio spoko gość ;p uwielbiam jego monologi! pierwszy sezon zachwycał, ale potem to było tylko powielanie tego samego. dopiero ostatnia seria jakoś mnie poruszyła. ogólnie byłam tak zachwycona dexterem, że pisałam o nim nawet pracę maturalną ;p
______________________________________________________ p o r t f o l i o
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Wszyscy tak się zachwycają tą czwartą serią, a jak dla mnie to jednak zdecydowanie najlepsze były pierwsze dwie. Czwarta, owszem plasuje się zaraz za nimi (na pewno jest lepsza od trochę nudnej trzeciej i niedopracowanej 5 i 6), ale mam wrażenie, że to zasługa tylko i wyłącznie samej końcówki, która naprawdę wgniata w fotel.
Dla mnie to zasługa Lithgowa
Końcówka, rzecz jasna, też robi swoje
[ Dodano: 25-05-2012, 13:57 ]
[quote="Htsz"]nawet nie wiedziałem, że serialowe rodzeństwo jest w życiu realnym w związku małżeńskim
O proszę czego się można dowiedzieć
Ja też nie wiedziałam Co prawda rozwiedli się w grudniu 2011, ale jednak to jakiś nius
Choć nie wiem jak wyjątkowo męski i seksowny Michael C. Hall mógł się zakochać w tym maszkaronie
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).