A dlaczego mamy faworyzować daną kobietę ze względu na kolor włosów ? Jak kobieta jest seksownie inteligentna to jak dla mnie może być nawet łysa, a będzie atrakcyjna. Dla prawdziwego faceta nie ma znaczenia kolor włosów, a to co dana kobieta sobą prezentuje.
Wystarczy, że Panie szufladkują, nie róbmy tego samego.
Jak śpiewał Jan Kiepura, " Burnetki, blondynki ja wszystkie.... "
Moja wybranka akurat jest blondynką ale przecież brunetki, rude i farbowane też są śliczne.
Chociaż nie wiem, jak piękna i elokwentna byłaby to kobieta, to jeżeli użyje jakiejkolwiek farby na swoich włosach, to powiem 'papa' i zamknę drzwi.
w takim razie umieraj jako prawiczek
w dzisiejszych czasach 99,99999999999999999% kobiet farbuje wlosy i czas się z tym pogodzić
* dane pochodza z obserwacji znajomych. ani jedna nie ma naturalnych
______________________________________________________ Gdyby jutra miało nie być . . .
Zaproszone osoby: 14
Imię: Tomek
Wiek: 30 Dołączył/a: 23 Maj 2011 Posty: 319 Miasto: Kraków
Wysłany:
2012-09-01, 00:35
Alabastrova napisał/a:
w dzisiejszych czasach 99,99999999999999999% kobiet farbuje wlosy i czas się z tym pogodzić
Znam wiele interesujących dziewczyn, które nie mają farby na włosach i są do tego naprawdę urocze. Wszystko zależy oczywiście od poczucia estetyki, ja w każdym razie nie wchodzę w dłuższe (niż tydzień) związki z kobietami, które się farbują.
Znam wiele interesujących dziewczyn, które nie mają farby na włosach i są do tego naprawdę urocze. Wszystko zależy oczywiście od poczucia estetyki, ja w każdym razie nie wchodzę w dłuższe (niż tydzień) związki z kobietami, które się farbują.
A dlaczego? Boisz się, że trafisz na rudą fałszywą dziunię ukrytą pod czarną bejcą? Nie rozumiem tej niechęci. Serio. Kolor włosów nie świadczy o niczym ani o nikim.
Mam nadzieję, że z tego wyrośniesz i tego Ci życzę
______________________________________________________ Gdyby jutra miało nie być . . .
Zaproszone osoby: 14
Imię: Tomek
Wiek: 30 Dołączył/a: 23 Maj 2011 Posty: 319 Miasto: Kraków
Wysłany:
2012-09-07, 19:29
Alabastrova napisał/a:
Mam nadzieję, że z tego wyrośniesz i tego Ci życzę
Też sobie tego życzę
Alabastrova napisał/a:
Boisz się, że trafisz na rudą fałszywą dziunię ukrytą pod czarną bejcą?
Nie, tylko mniej lub bardziej świadomie, 70% farbowanych kobiet kojarzy mi się z plastikami. Szczególnie, jeżeli hurtowo farbują się czarno (jakaś dziwna moda) lub na czerwono (jeszcze dziwniejsza moda). Jak dla mnie, (w miarę) ciekawie wyglądają kobiety farbnięte właśnie na rudo
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).