Za kilka dni będę świętować roczek, dużo się nauczyłam przez ten czas dużo czasu spędziłam tworząc stronę w htmlu i dzięki temu forum potrafiłam dokonać korekt
Ja moją przygodę z blogowaniem rozpocząłem w grudniu 2010 roku. Potem w czerwcu założyłem bloga, żeby wystartować w konkursie na stronie Agory, w którym do wygrania był czytnik książek. I udało mi się wygrać. Potem na nim jeszcze pisałem trochę recenzji książek i przestałem - nauka do egzaminów gimnazjalnych.
I powróciłem do pisania 3 sierpnia na moim nowym blogu o sporcie:)
Wiek: 34 Dołączyła: 04 Lis 2012 Posty: 47 Miasto: z Pokoju Życzeń
Wysłany:
2012-11-05, 15:38
Pierwszego bloga założyłam w roku 2008 bodajże i zamieszczałam na nim swoje opowiadania. Zapomniałam hasła. Nazwy bloga też. Przygoda się skończyła. Kolejne blogi miały być czymś w rodzaju pamiętnika. Zapomniałam hasła. Nazwy też Tym razem postanowiłam zająć się tym na poważnie i bloguję sobie od końca września bieżącego roku
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).