Wisła Kraków - od 4 lat, miłością do niej zaraził mnie mój chłopak.
FC Barcelona - od czasów gimnazjalnych.
Bayern München - Bayernowi kibicuję od wczesnego dzieciństwa, oglądałam ich mecze razem z dziadkiem
Poza tym uwielbiam też oglądać mecze niemieckiej reprezentacji.
Śląsk Wrocław i Manchester United. Podporządkowuje swój plan na cały tydzień pod mecze tych dwóch drużyn Nie ma opcji, żebym odpuścił jakikolwiek mecz, oczywiście zazwyczaj w TV
______________________________________________________ "Sport sam w sobie jest piękny, niczego nie trzeba dodawać. [...] Powtarzam do znudzenia, że istotą sportu jest rywalizacja, wola walki. Sport jest demokratyczny i sprawiedliwy. Jest zaprzeczeniem fałszu, przemocy i hipokryzji. Jest aktem dzielności i poświęcenia" - Bohdan Tomaszewski
http://sportfreakblog.wordpress.com
Jestem fanem FC Barcelony (przede wszystkim za styl gry, jako że gram w piłkę uwielbiam mieć piłkę przy nodze, a zawodnicy Barcy mają ją niemal zawsze). Z kolei kibicem Korony Kielce (chłopaki walczą, nigdy nie grają na pół gwizdka).
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).