______________________________________________________ Dość szybko zawładnęła mną myśl, iż pod okładką każdej z tych książek czeka na odkrycie bezkresny wszechświat, podczas gdy za tymi murami życie upływa ludziom na futbolowych wieczorach, na radiowych serialach, na własnym pępku i tyle.
cyro-graf Blogger.Klub
Wysłany:
2013-02-01, 23:58
Skończyłam historię o specjalizacji archiwalnej, a teraz kończę studia podyplomowe na kierunku bibliotekoznawstwo i informacja naukowa. Ogólnie jestem zadowolona z wyboru studiów. Myślałam swego czasu nad polonistyką, bo też się na nią dostałam, ale teraz myślę, że podjęłam słuszną decyzję wybierając historię.
Jakub Szczęsny WordPress.Klub
Imię: Jakub
Dołączył/a: 27 Lut 2013 Posty: 11 Miasto: Rzeszów
Wysłany:
2013-02-28, 14:55
To ja podobnie jak Radomska - socjologia. Złośliwy powie, że trenuję zmywak, aczkolwiek jeżeli są osoby, które to interesuje i nie jest na tych studiach tylko po to, żeby na nich być, to i pewnie przyda się na rynku pracy.
______________________________________________________ Poza poprawnością wszelką. Na granicy sztuki i rynsztoku.
Pedagogika specjalna - specjalizacja dla dzieci z niepełnosprawnością umysłową oraz dodatkowa specjalizacja: pedagogika wczesnoszkolna, obie nauczycielskie.
Kiedyś myślałem o informatyce, i choć może mam jakieś umiejętności do komputerów, to stwierdziłem że nie chcę spędzić swojego życia przed monitorem.
Skończyłam zarządzanie i mimo, że z początku chciałam iść na Finanse i rachunkowość to teraz się cieszę, że się tam nie dostałam i jestem ogólnie zadowolona z moich studiów Może na razie nie mam pracy, ale liczę, że to w najbliższym czasie się zmieni
______________________________________________________ Zaczęłam blogować i wpadłam po uszy nie spodziewałam się tego zupełnie:)
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).