Och, zdecydowanie wynosiłbym się daleko od obecnego miejsca zamieszkania. Ludzie, którzy lubią załatwiać "ochronę" w zamian za drobną opłatę wszędzie grasują. Poza tym - zainwestowałbym część pieniędzy, tak, by pieniądz rodził pieniądz. Przez miesiąc żyłbym jak król i szastał kasą, potem zaczął się stabilizować i uspokoił, bo przy takiej zabawie długo bym nie przetrwał
Już ja wiem co bym zrobiła z taką górą pieniędzy.
Piękny dom na nic by mi nie brakowało w końcu. Dzieci miały by zapewniona przyszłość. Trochę rodzinie bym pomogła i dobrze bym sobie żyła na nic nie żałowała.
Zbudowałabym swój wymarzony dom, pomyślałabym o założeniu własnej firmy, a resztę kasy bym zainwestowała, aby potem żyć z odsetek
czerwien Blogger.Klub
Wiek: 33 Dołączyła: 13 Maj 2013 Posty: 17 Miasto: Polska ;P
Wysłany:
2013-05-14, 19:44
Połowa na lokaty, by był pewny zysk i taka jakby pensja z odsetek
1/4 na dom/apartament, super bezpieczne auto, podróże, ciuuuchy (wyposażenie garderoby w nowym domu przecież kosztuje) i inne zakupy oraz spełnienie jakichś tam mniejszych czy większych marzeń
1/4 na własną firmę bądź inwestycję bądź założenie instytucji charytatywnej - ale własnej by mieć pewność, że pomogę tym co potrzebują, a nie tym, co są u władzy.
Ja bym urządził sobie swój wymarzony dom, pojechał na długie wakacje lub SPA.
Dałbym z 0,5mln bratu drugie rodzicom, a po 50tys takiej bliższej rodzinie. Kupił bym sobie jakąś sieć sklepów odzieżowych i na pewno bym w coś jeszcze zainwestował. Ale poszedłbym na studia
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).