Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2008-09-14, 18:58
Zzielona napisał/a:
Bo Wy faceci to jesteście lenie... Grzywki za długiej to nie, bo trzeba prostować. Włosy za długie też nie mogą być bo się przetłuszczają... No to jak? Grzywkę trzeba prostować, to nie zajmuje dużo czasu. (...)
Chłopakiem nie jestem, ale mam nadzieję, że mogę wypowiedzieć się, jakie włosy lubię u płci przeciwnej. Jestem zdecydowanie za krótkimi włosami, nie lubię długich włosów u facetów.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Tak jak przedmówca stawiam na prostotę, ogólnie krótko, a jeszcze krócej po bokach. Nie przepadam za długimi włosami, kiedyś jednak zdarzyło mi się zbłądzić i zapuścić kitkę. Nigdy więcej!
______________________________________________________ Wszystko o nauce języków obcych. Codziennie nowe fiszki z angielskiego i nie tylko.
fiszkarium, czyli fiszki z języków obcych
damian1000 WordPress.Klub
Dołączył/a: 11 Maj 2013 Posty: 22
ja uwielbiam, jak facet jest ogolony na łyso (no co poradzę? ) jak to mawia mój K. "fryzura klasyczna" czyli od 0mm do 3mm Sama kiedyś ogoliłam cały łeb na 2mm i nosiłam taką fryzurę przez rok (dobrze, że człowiek robi się starszy, dojrzewa i mądrzeje)
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).