no, jak się wstaje rano z wyrka, to wtedy taki chaos się na głowie robi...
Ano robi sie, robi. A mama nie chce dac 60zl na fryzjera T___T" ale juz jutro ostatnia matura i w koncu fryzjer ; )
Ja tam od 2 lat jestem fanem pol-dlugich wlosow (raz dluzsze, raz krotsze), dobrze scieniowanych (mam geste wlosy, wiec musze duuuzo cieniowac bo inaczej wygladam jakbym mial kask ) z grzywka koniecznie ;D Jak bylem mlodszy to mialem grzywke na pol twarzy (tak tak, emofaza. ale wowczas niewiele ludzi w polsce wiedzialo co to tak wlasciwie jest emo D: ) - koniecznie wyprostowana. teraz jednak wole sobie pospac dluzej 10min niz prostowac wlosy ;P
jak mi moja zasłania jedno oko to już była klęska urodzaju.
No tak, tez mi zaslaniala jedno oko - i pol twarzy ;P ale musialem zrezygnowac bo:
a) niewygodne
b) nie chcialo mi sie prostowac, a bez prostowania grzywki na oko sa megachu****
c) no wlasnie, zaczely mnie bolec oczy
to denerwujące jak włosy nachodzą na uszy a co dopiero zapuszczać je aby były dłuższe ughhh kiedyś nosiłem grzywkę do krótkich włosów - to dopiero było i taki biały kieł też kiedyś był w modzie (czyli kosmyk włosów grzywki ufarbowany na blond).
Jak już wspominałem obcinam się na krótko, teraz oczywiście już bez grzywek i innych bajerów - krótko nie znaczy na zbira
moron wspominał wcześniej o przetłuszczaniu się włosów długich - to jest masakra i jeden z powodów, dla których lepiej mieć krótkie włosy - można myć codziennie a suszenie trwa kilka sekund
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Htsz, obcinasz sie na CJa, jol jol nigga gangsta madfaka by GTA
Te dwie rzeczy o ktorych wspomniales... nie nawidze tlustych wlosow, ale i tak codziennie sie kompie, weic tego az tak nie widac.
I z tymi wlosami w uszach... strasznie to drazni, jak cholera.
Ostatnio nie bylem z dwa miesiace u fryzjera, gdzies na poczatku czerwca, poszedlem do siory, obciela mnie na 9 i gotowe, teraz troche odrosly i wygladam calkiem normalnie.
Taki ''styl''/wyglad wlasnie mi odpowiada, nie korzystam z zeli, nie bawie sie tez juz w malowanie. ...pedzli brak T___T
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
Ale czasem naprawde dobrze wygladaja profesjonalnie zrobione fryzury/wlosy i pomalowane.
Znajoma mojej siory jest fryzjerka i to prawie zawsze ona mi robila, raz tylko... babcia mi pomalowala...
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).