Imię: Michał
Wysłany:
2013-05-23, 08:28
Kilka miesięcy temu poznałem mojego mentora biznesowego. Nie zdradzę kto to taki, żeby nie było, że coś reklamuje. Napotkałem szukając możliwości zgromadzenie środków potrzebnych na kosztowną rehabilitację i operację.
Fajne jest to że nie dał mi ryby, a wędkę i pokazał i pokazuje jak z niej korzystać każdego dnia.
Nie wiem czy ktoś kojarzy, ale poznałam Rafała Kosika (pisarz) oraz Krzysztofa Petka (pisarz,podróżnik). A tak to chyba nikogo więcej... Ale kto wie, całe życie przede mną
Ostatnio miałam okazję przechodzić koło Czesława Mozila. Na mnie jakoś nie robią wrażenia sławni ludzie gdy ich widuję, przecież to zwyczajni ludzie jak ja tylko bardziej rozpoznawalni...
Po występach na scenie kabaretowej udało mi się poznać kilku ciekawych ludzi z branży - najbardziej znani to Wojciech Tremiszewski, Kacper Ruciński, Abelard Giza.
karmil Blogger.Klub
Imię: Kinga
Wysłany:
2013-06-15, 23:42
Spotkałam kilka bardziej znanych osób - autograf, zdjęcie, rozmowa, ale nie znam nikogo tak 'na cześć' .
Ze spotkanych osób to pamiętam tancerzy z FPC (polecam ich filmy na yt) i Kamila Bednarka (jestem cichą albo i nie fanką ;d ). Ktoś wyżej pisał o spotkaniu Rafała Kosika. Och, to moje małe marzenie, ponieważ bardzo cenię tego pisarza, głównie za serię dla młodzieży FNIN.
hmmm ja chyba nie znam nikogo no może paru piłkarzy którzy grają w 2-3 lidzę z racji tego że sam gram w piłkę ale nazwisk nie wymieniam bo wy pewnie nie zsnacie
O tu się muszę pochwalić bo ostatnio, znaczy wczoraj to poznałem wokalistę Michała W w czerwonych włosach, zatrzymał się przy pizzerii koło mojego domu.
Imię: Daria Pomogła: 1 raz Wiek: 29 Dołączyła: 10 Kwi 2013 Posty: 115 Miasto: Polska - Gdańsk
Wysłany:
2013-07-29, 18:35
Chodziłam do jednej klasy w LO z chłopakiem bardzo znanym w Trójmieście - miał własną fundację, organizował różne spotkania z gwiazdami etc., a zysk z imprez szedł na pomoce dla chorych dzieci.
Liczy się?
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).