karmil Blogger.Klub
Imię: Kinga
Wysłany:
2013-06-15, 23:49
Za jakiś czas czeka mnie zmiana telefonu. Teraz jestem posiadaczką Nokia N97 mini. Jestem zadowolona z tego telefonu, z tym, że po roku zepsuł mi się aparat i dyktafon. O ile ten drugi gadżet nie był mi potrzebny to pierwszy był bardzo przydatny i często przeze mnie używany. Jednak wszystko przebiła klawiatura i prawie na pewno taką będzie miał mój następny telefon. Wysuwana klawiatura jest bardzo wygodna. Dodatkowo ekran pod katem, czego nie ma w C6. Nie am na razie na rynku telefonu, który by mi odpowiadał we wszystkim, ale zastanawiałam się też nad jakimś Black Berry, Iphone 4s lub popularne wśród moich znajomych i polecane HTC.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).