Ja jestem zwolennikiem iPhone. Miałem wszystkie generacje, z każdej byłem zadowolony. Na razie nie kupuję 5 generacji, bo mój 4S jest jeszcze dość nowy, ale gdybym miał zmieniać to raczej iP5 niż Samsung. O ile SGS3 jeszcze jakoś dla mnie ujdzie (choć wolę Soniaki) to ten pomysł z Note'm jest dla mnie jakąś pomyłką.. Telefon wielkości deski do krajania. I jeszcze rysik. To jakby reklamować nowe auto, że ma gaźnik:/
______________________________________________________ Zapraszam na bloga o różnych irytujących rzeczach;) http://jasnyszlag.blogspot.com
Ostatni post o hipsterach
ja mam 4s i jestem z niego zadowolona, to mój pierwszy iphone - zawsze chciałam mieć i w końcu mam! na razie nie zmieniam na 5kę, ale jak pojawi się 6ka to na pewno z chęcią wymienię
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
jeśli nic się w 6 nie zmieni, to wiadomo, że nie wymienię )) ale powiem szczerze, że trochę żałuję, że nie poczekałam do 5ki, przynajmniej miałabym nieco większy wyświetlacz
A z innymi telefonami jak jest? Która firma wypuszcza rewolucyjny sprzęt regularnie, co roku?
______________________________________________________ Zapraszam na bloga o różnych irytujących rzeczach;) http://jasnyszlag.blogspot.com
Żadna
Ja z resztą bardzo lubię moją Xperię X1 - ładnych parę lat ma ten telefon a ma wszystko czego potrzebuję. Myślałem o zmianie (dlatego że w przeciwnym wypadku będę musiał ją naprawić), ale nie upatrzyłem nic co by mnie jakoś specjalnie zachwyciło. Z resztą nie ufam telefonom bez klawiatury rozsuwanej wygodniej pisze mi się na zwykłej niż dotykowej.
Żadna
Ja z resztą bardzo lubię moją Xperię X1 - ładnych parę lat ma ten telefon a ma wszystko czego potrzebuję. Myślałem o zmianie (dlatego że w przeciwnym wypadku będę musiał ją naprawić), ale nie upatrzyłem nic co by mnie jakoś specjalnie zachwyciło. Z resztą nie ufam telefonom bez klawiatury rozsuwanej wygodniej pisze mi się na zwykłej niż dotykowej.
polecam HTC Desire Z - ma androida, wysuwane qwerty i teraz już nie jest taki drogi, a nadal całkiem nieźle sobie radzi, miałam go przed iphonem, teraz odziedziczył go po mnie mój mężczyzna i sobie bardzo chwali
Ostatnio byłem zmuszony do zrobienia sobie przerwy od iPhone'a i udało mi się szczęśliwie załatwić zastępstwo - Sony Xperia S. Muszę przyznać, że bardzo fajny telefon, ale kilka drobiazgów nie przypadło mi do gustu. Jest duży. Jest tak duży, że trzymając go w dłoni w takiej pozycji, żeby wygodnie pisać kciukiem, nie mogę dosięgnąć do przycisku uśpienia, żeby zablokować telefon. Brakuje mi też fizycznego przycisku do wybudzania pod ekranem, są tylko 3 dotykowe przyciski, nieaktywne przy uspieniu. Mała rzecz, a jednak... No i bateria. Masakra, jak te procenty spieprzają...
Ale koniec końców fajny telefon, 2 miejsce po moim iPhonie
Ja zastanawiam się na zakupieniu HTC One X. Do tej pory miałem HTC Desire i spisywał się bardzo dobrze... Rozważam jeszcze Galaxy S3, ale jakoś wizualnie bardziej podoba mi się HTC...
Kolejny moj telefon to bedzie Black Berry któras (którakolwiek) ot tak, zeby sprawdzić jak to działa. Obecnie po wszelakich dotykowych smartfonach, a nawet zegarkach na reke z wbudowana opjca telefonu, wrocilam prawie do podstaw. Mam zwykla Nokie Asha - bo wazne ostatnio dla mnie aby dwa numry byly aktywne a nie chce mi sie dwoch telefonow nosic.) a sprawy internetowe zalatwiam na tablecie 9jeslio nie mam laptopa pod reka.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).