Htsz
Blogger Product Expert Blogowicz.Team
Zaproszone osoby: 84
Imię: Arkadiusz Narowski
Pomógł: 816 razy Wiek: 39 Dołączył/a: 01 Sty 2006 Posty: 8949 Miasto: Wrocław
|
Wysłany:
2010-09-02, 03:22 mój wymarzony telefon komórkowy to...
|
|
|
mamy już tematy o tym jakie gadżety zabiła komórka oraz telefonach, które mamy i mieliśmy. Nawiązując do drugiego z nich chciałem zapytać jaki jest wasz wymarzony telefon? Dlaczego akurat ten model czy firma?
Ja jestem trochę zniesmaczony polskim rynkiem telefonów komórkowych, sieci gsm oferują strasznie kiepskie modele a te lepsze mają często zbyt wysokie ceny.
Niedawno do pojawił się nowy iPhone4, strasznie gadżeciarski i efekciarski. Lubię Apple za ich podejście do designu swoich produktów jednak zakochałem się w innym telefonie. Firma ta w branży telefonów jest u nas na wymarciu, jak komuś powiesz, że od nich telefon to popatrzy ze zdziwieniem.
Ta firma to Panasonic a model telefonu to Viera P906i. Natknąłem się na niego przy okazji artykułu o Japończykach, którzy nie chcą iPohone nawet za darmo (do abonamentów). W sumie im się nie dziwię. Telefon ten oferuje wysokiej jakości nagrywanie i odtwarzanie plików multimedialnych, dobry aparat z AF oraz możliwość odbierania telewizji (ma wbudowaną antenę) a także wiele innych bajerów, które można podpatrzyć na YT.
|
______________________________________________________ nie radzisz sobie? pomoc indywidualna oraz blogi i strony na zamówienie
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąć lubię to! na facebooku. |
|